Η εμφάνισή της ως Βάνια στο Yes I Do Catwalk by System Professional έγραψε ιστορία. Η γνωριμία μαζί της πριν από το show ήταν για εμάς μια συγκλονιστική εμπειρία. Γιατί η Ματίνα Νικολάου είναι πολύ περισσότερα από τη Βάνια ή τη Ματίνα που γνωρίζουμε από την τηλεόραση. Είναι μια τρυφερή ύπαρξη, μια μοναδική μαμά και μια εξαιρετική επαγγελματίας που μοιάζει να έχει έρθει στο παρόν από κάποια κινηματογραφική ταινία του παρελθόντος. Ή και του μέλλοντος, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Στην τελευταία σελίδα του Yes I Do μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της για τον γάμο, εύχεται να είχε την υπερδύναμη να μην κοιμάται ποτέ και ευχαριστεί τον πρώην σύζυγό της που χώρισαν, γιατί, αν δεν είχε συμβεί αυτό… δεν θα είχε γνωρίσει τον Βασίλη. Αυτό το Love Quest ‒όπως καταλαβαίνετε‒ είναι απολύτως ανατρεπτικό.

Ματίνα, θα ξεκινήσω ρωτώντας αυτό που πάντα ήθελα να μάθω. Αλήθεια, πώς γίνεται να έχεις τόση ενέργεια α-στα-μά-τη-τα;

Δεν αισθάνομαι ότι έχω τόσο πολλή ενέργεια, αλλά κρατάω αρκετή μέσα στην ημέρα για να μπορώ να αντεπεξέρχομαι σε όλο αυτό που λέγεται «Βάνια» και «Καλό μεσημεράκι».

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της τηλεοπτικής σου ζωής, διαπιστώνω με συγκίνηση πως είσαι μια γυναίκα που θέλει μέσα από τη δουλειά της να μοιράσει αγάπη. Μπορεί άραγε ο κόσμος μας να γίνει ένας καλύτερος κόσμος ή οδηγούμαστε σε άσχημα μονοπάτια;

Έχουμε χρέος να μοιράζουμε αγάπη, γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Ευγνωμονώ τους γονείς μου και όλους τους ανθρώπους στη ζωή μου που με στήριξαν, με αγάπησαν και μπόρεσα να δώσω όση αγάπη μου έδωσαν. Είμαι αισιόδοξη ότι η νέα γενιά θα καταλάβει ακριβώς την έννοια της αγάπης.

Περιγράφεις στον γιο σου το νόημα της ζωής. Τι του λες;

Αυτό που τον συμβουλεύω τώρα που είναι στην εφηβεία είναι να σέβεται τον εαυτό του, τους ανθρώπους που έχει γύρω του και, σε επαγγελματικό επίπεδο, να κάνει αυτό που του αρέσει και τον κάνει ευτυχισμένο.

Σου μένει ένα τελευταίο post να κάνεις για να κλείσεις μια για πάντα το Instagram account σου. Τι ποστάρεις και πώς αισθάνεσαι; Ξενοιάζεις ή δεν μπορείς χωρίς αυτό;

Ομολογώ ότι δεν είμαι από εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το Instagram και γι’ αυτό δεν μπορώ να φανταστώ το τελευταίο μου post. Αν χρειαστεί και νιώσω την ανάγκη να το κλείσω εντελώς, θα το κλείσω χωρίς τύψεις.

Ποια 3 στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει φίλος σου;

Να θέλει κι εκείνος να γίνει φίλος με εμένα, να με σέβεται και να μπορώ να τον εμπιστευτώ. Έχω τέτοιους φίλους και είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου.

Και ποια 3 χαρακτηριστικά θες να βλέπουν οι φίλοι σου σε εσένα;

Θέλω να με εμπιστεύονται, να μοιράζονται μαζί μου τα πάντα και να γνωρίζουν ότι θα είμαι πάντα παρούσα σε οτιδήποτε τους συμβεί – είτε καλό είτε κακό. Νομίζω ότι είμαι μια τέτοια φίλη.

Αν είχες τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις ένα παιδικό σου όνειρο, ποιο θα ήταν αυτό;

Να κάνω πολλά ταξίδια! Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία, ο χρόνος και η διάθεση να ταξιδεύω για αρκετό καιρό και να επιστρέφω άλλος άνθρωπος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: @KONSTANTINOSMPASTOUNIS

Φτιάχνεις βαλίτσα και φεύγεις σε δύο ώρες από το αεροδρόμιο για long weekend. Τι λέει το εισιτήριό σου και με ποιον ταξιδεύεις;

Θα πήγαινα σε ένα πάρα πολύ όμορφο ελληνικό ορεινό χωριό παρέα με το παιδί μου, τον σύντροφό μου και καλούς φίλους, να χαρούμε τη φύση και να περάσουμε όμορφα.

Ας πάμε όμως και στο κεφάλαιο «γάμος», γιατί, καταλαβαίνεις, βρίσκεσαι και στο Yes I Do! Έχεις δύο σειρές να μας περιγράψεις τον μέσο ελληνικό γάμο. Πώς είναι;

Έκανα έναν γάμο που κατέληξε σε χωρισμό, οπότε δεν πιστεύω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Θεωρώ ότι είναι θέμα τύχης και χημείας μεταξύ του ζευγαριού.

Ποιο λάθος κάνουν όλες οι νύφες και ποια συμβουλή θα έδινες στα κορίτσια που παντρεύονται φέτος;

Οι νύφες έχουν παραπάνω άγχος απ’ όσο χρειάζεται. Πιστεύω ότι όσο πιο πολύ φτιάχνεις στο μυαλό σου τον ιδανικό γάμο, τόσο απογοητεύεσαι αν κάτι δεν πάει καλά.

Πώς ήταν άραγε η εμπειρία στο Yes I Do Catwalk by System Professional; Δεν το συζητήσαμε ποτέ!

Ήταν μια μοναδική εμπειρία! Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί η Βάνια ένιωσε πραγματικά σαν μοντέλο!

Ποιος είναι ο πιο fun χαρακτήρας σε έναν ελληνικό γάμο;

Οι πιο fun χαρακτήρες στους γάμους είναι εκείνοι που έχουν έρθει από υποχρέωση. Δεν τους νοιάζει τίποτα παρά να τελειώσει το μυστήριο, να φάνε και να φύγουν.

Πώς μένει πιστός κανείς σε μια σχέση ή, καλύτερα, γιατί να μείνει πιστός;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνταγή για το πώς να είσαι πιστός σε μια σχέση: ή είσαι ή δεν είσαι.

Γάμος – διαζύγιο – νέος έρωτας. Τελικά, η ζωή μας κάνει κύκλους;

Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή στη ζωή μου. Πολλές φορές έχω πει στον πρώην σύζυγό μου, με τον οποίο έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, «σε ευχαριστώ» που τελικά χωρίσαμε, γιατί δεν θα γνώριζα τον Βασίλη, ο οποίος είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τον χρειαζόμουν.

Η Ματίνα με 2 λέξεις είναι:

Ήρεμη δύναμη.

Και η Βάνια είναι:

Ζωηρή δύναμη.

Αν μπορούσες να αποκτήσεις μια υπερδύναμη, ποια θα ήταν αυτή;

Θα ήθελα να μην κοιμάμαι ποτέ!

Ποια κλισέ φράση για την αγάπη ή τον έρωτα ισχύει 100%;

«Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί».

Instagram: @matinanikolaou

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

 

RELATED POSTS

Love Quest με τη Δανάη Παππά | Tα λάθη στην ερωτική της ζωή και η αφιέρωση στον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη

Η «Θοδώρα» του Σασμού, στο Love Quest του Yes I Do, μας εκπλήσσει με τις απαντήσεις της περί γάμου και έρωτα!

Έλενα Ακρίτα: «Οι συνταγές γαμήλιας ευτυχίας είναι ό,τι πιο καταστροφικό».

Μια αποκλειστική συνέντευξη γεμάτη αλήθειες, με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Το σκισμένο τούλι» από τις εκδόσεις Διόπτρα.

The Love Quest: Η Μάρα Δαρμουσλή «αποτέφρωσε» τις προηγούμενες σχέσεις της, παντρεύεται και θα ήθελε για κουμπάρα της την Jennifer Aniston

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια διαφορετική συνέντευξη για τον έρωτα, την αγάπη, τον γάμο.

Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος στο Yes I Do: «Ο έρωτας με την πρώτη ματιά μού φαίνεται πολύ ρομαντικό σενάριο»

Ο γοητευτικός ιατροδικαστής της σειράς του Star, IQ 160, αποκαλύπτεται στο Yes I Do!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press