Η Little Secrets Natural Cosmetics με χαρά ανακοινώνει την ανανεωμένη αντηλιακή συλλογή της, SET SUN, για το πρόσωπο και το σώμα, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, φροντίζοντας παράλληλα την επιδερμίδα με φυσικά και ευεργετικά συστατικά.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα της συλλογής, ξεχωρίζει η προσθήκη ενός αντηλιακού προσώπου με χρώμα, το οποίο χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, χωρίς να βαραίνει το δέρμα, ενώ συνδυάζει την υψηλή προστασία με την αισθητική κάλυψη, για φυσική και λαμπερή όψη.

Συνολικά, η συλλογή SET SUN περιλαμβάνει προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που χαρίζουν ενυδάτωση, ανανέωση και προστασία, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα και τα ανόργανα φίλτρα που περιέχουν. Scroll down για να τα ανακαλύψετε!

 

Set Sun 30 Color 365 Face Fluid SPF30 | Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα – Smart απόχρωση 

H νέα προσέγγιση της Little Secrets στα αντηλιακά προσώπου, για αποτελεσματική προστασία, όλον τον χρόνο, από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UVA και UVB και ομοιόμορφη, ανάλαφρη κάλυψη, ακούει στο όνομα… Set Sun 30 Color 365 Face Fluid SPF30. Στα πλαίσια της καινοτομίας και της δημιουργίας σύγχρονων, πρωτοποριακών και “smart” καλλυντικών προϊόντων, το ελληνικό beauty brand δημιούργησε ένα μοναδικής ποιότητας αντηλιακό προσώπου, ιδανικό για καθημερινή χρήση, 365 ημέρες τον χρόνο.

Συνδυάζει την -αποτελεσματική- υψηλή αντηλιακή προστασία και αντιοξειδωτική περιποίηση με φυσικά συστατικά, δίνοντας έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με χρωστικές φυσικής προέλευσης, ενώ, χάρη στην ελαφριά υφή του, χαρίζει ένα φυσικό φινίρισμα, καλύπτοντας τυχόν ατέλειες και προσφέροντας στο δέρμα ακαταμάχητη λάμψη. Επιπλέον, είναι δερματολογικά ελεγμένο και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να το ανανεώνετε όσο συχνά το χρειάζεστε. Δεν βαραίνει το δέρμα και η μη φαγεσωρογόνος σύνθεσή του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το Set Sun 30 Color δημιουργεί την όψη της υγείας στην επιδερμίδα αφήνοντας ένα απαλό χρώμα, το οποίο παραμένει σταθερό για ώρες. Οι σύγχρονες, «έξυπνες», φυσικές χρωστικές που περιέχει ενσωματώνονται στον φυσικό τόνο του δέρματος, χωρίς να το αλλοιώνουν ούτε και να το λεκιάζουν.

Περιέχει:

  • Πανθενόλη, η οποία δρα ενυδατικά βελτιώνοντας τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, και γλυκερίνη, που χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
  • Εκχύλισμα Tasmannia Lanceolata, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το οποίο συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.
  • Τοκοφερόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Ε, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα, όπως η επιδερμική προστασία, αποτρέποντας τη δράση των ελεύθερων ριζών που συνδέονται με την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης.

Set Sun 30 365 Face Fluid SPF30 | Αντηλιακή κρέμα προσώπου

Πρόκειται για το βραβευμένο αντηλιακό προσώπου της Little Secrets, που έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, βελούδινο και διάφανο φινίρισμα, και προσφέρει αποτελεσματική προστασία όλον τον χρόνο από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UVA και UVB, χωρίς να αφήνει ενοχλητικούς, άσπρους λεκέδες. Το Set Sun 30 365 Face Fluid SPF30 είναι ενισχυμένο με το ισχυρό αντιοξειδωτικό/καροτενοειδές, ασταξανθίνη, που βοηθά στην πρόληψη της φωτογήρανσης και στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου, καθώς και με εκχύλισμα Tasmanian Berry, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και δεσμευτές ελευθέρων ριζών για προστασία των κυττάρων από οξειδωτικές βλάβες. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε, πανθενόλη και αλόη.

Velvet Body Sunscreen SPF30 UVA/UVB | Αντηλιακή κρέμα σώματος 

Το Velvet Body Sunscreen SPF30 UVA/UVB είναι ένα βελούδινο αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα αφήνοντας ενυδατωμένο και προστατευμένο το δέρμα.

Περιέχει:

  • Το ισχυρό αντιοξειδωτικό/καροτενοειδές, ασταξανθίνη, που βοηθά στην πρόληψη της φωτογήρανσης και στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου.
  • Αλόη, shea butter και sweet almond oil, συστατικά γνωστά για τις μαλακτικές ιδιότητές τους.
  • Εκχύλισμα Tasmanian Berry, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και δεσμευτές ελεύθερων ριζών, που προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες.

Plus: Έχει ένα αξεπέραστο, λουλουδένιο, καλοκαιρινό άρωμα, που προκύπτει από τις φρέσκες νότες εσπεριδοειδών, τη γλυκύτητα της καρύδας και τη ζεστασιά της βανίλιας.

Suntan Beach Oil | Λάδι μαυρίσματος 

To λάδι μαυρίσματος σε spray με φυτικά έλαια και αντηλιακά φίλτρα Suntan Beach Oil της Little Secrets χαρίζει βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, με έλαια από αμύγδαλο, μακαντάμια, καρύδα, καρότο (Sweet almond, Macadamia, Coconut, Carrot oils), και βούτυρα κακάο και Shea (Shea and Cocoa butter) που θρέφουν το δέρμα, προσφέρουν τα απαραίτητα λιπίδια και διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Plus: Διαθέτει ελαφριά, μη λιπαρή υφή και ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα με φρέσκες νότες εσπεριδοειδών που τονίζονται από τη γλυκύτητα της καρύδας και τη ζεστασιά της βανίλιας.

Yes I Do Note: Τα προϊόντα της Little Secrets Natural Cosmetics έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και στις αρχές του sustainability. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, ξενοδοχεία, φαρμακεία και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

RELATED POSTS