Με μια… αναδρομή στο παρελθόν αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους ο David και η Victoria Beckham. Οι δυο τους συμπληρώνουν σήμερα (4/7) 25 χρόνια έγγαμου βίου και φωτογραφήθηκαν φορώντας τα iconic μοβ outfits που είχαν επιλέξει για το wedding party τους το 1999.

Instagram: @davidbeckham

Happy together

Στο πρώτο Instagram post που έκαναν, η Victoria και ο David κάθονται σε δύο royal θρόνους, κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου και φορούν τα signature και matching μοβ σύνολα που έχουν στην γκαρνταρόμπα τους εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες. «Κοιτάξτε τι βρήκαμε», έγραψε το ερωτευμένο ζευγάρι στη λεζάντα.

Στη δεύτερη δημοσίευση, οι Beckhams φαίνονται να περπατούν ανέμελοι σε ένα πάρκο, να στέκονται όρθιοι μπροστά από τους θρόνους και να χαμογελούν – πάντα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. «Ναι, μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 25 χρόνια και ακόμα μας κάνουν αυτά τα ρούχα. Σας αγαπάμε πάρα πολύ @BrooklynPeltzBeckham @RomeoBeckham @CruzBeckham #HarperSeven xxxx», έγραψε στo post της η σχεδιάστρια μόδας αναφερόμενη στα 4 παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

THE wedding

Ο γάμος της Victoria και του David Beckham ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα events του 1999. Τα media, σε κάθε γωνιά της γης, μιλούσαν για το εντυπωσιακό, full princess, off-white νυφικό Vera Wang που επέλεξε για εκείνη την ημέρα η Posh και το οποίο είχε «ταξιδέψει» από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο 4 φορές μέχρι να τελειοποιηθεί!

Στην τελετή έδωσαν το παρών μόνο 29 πολύ στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ενώ στη δεξίωση οι καλεσμένοι έφτασαν τους 230. Η οργάνωση του γάμου διήρκεσε 14 μήνες, ενώ το ποσό που φημολογείται ότι κόστισε όλο το event αγγίζει το 1 εκατομμύριο!

RELATED POSTS