Ύστερα από εορτασμούς μηνών που εκτιμάται ότι κόστισαν περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια, ο Anant Ambani και η Radhika Merchant παντρεύτηκαν! Ο 29χρονος κληρονόμος και νεότερος γιος του δισεκατομμυριούχου και πλουσιότερου άνδρα στην Ασία, Mukesh Ambani, και η 29χρονη κόρη των μεγιστάνων της φαρμακοβιομηχανίας Viren και Shaila Merchant, παντρεύτηκαν χθες στη Βομβάη, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by radhikamerchantfp (@radhikamerchant_)

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα 16.000 ατόμων Jio World Convention Centre στη Βομβάη και στον πολυτελή 27 ορόφων πύργο της οικογένειας, το οποίο είναι το ακριβότερο ακίνητο παγκοσμίως μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η εντυπωσιακή είσοδος της νύφης


Οι διάσημοι καλεσμένοι

Στον γάμο έδωσαν το παρών διάσημοι σταρ του Hollywood, βασιλιάδες, παγκόσμιοι ηγέτες και μεγιστάνες της τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων η Kim και η Khloé Kardashian, ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και η σύζυγός του, ο Mark Zuckerberg και άλλοι.

Η Kim και η Khloé Kardashian / Instagram @kimkardashian
Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas

Το love story του ζευγαριού

Σύμφωνα με τη Vogue, ο Anant, που ηγείται της ενεργειακής εταιρείας Reliance Industries, και η Radhika, η οποία είναι διευθύντρια στην οικογενειακή επιχείρηση Encore Healthcare, συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω κοινών φίλων το 2017. Το ζευγάρι σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Anant στο Πανεπιστήμιο Brown, ενώ η Radhika στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, ο Anant έκανε πρόταση γάμου το 2023 στον ναό Shrinathji στη Nathdwara, στο Rajasthan, στις όχθες του ποταμού Banas.

 

RELATED POSTS