Τέσσερα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 28 Ιουλίου 2020 σε ένα μαγικό σκηνικό, στην παραλία Αγράρι στη Μύκονο, με τον αριθμό των εκλεκτών προσκεκλημένων να μην ξεπερνά τους 120. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της Εριέττας, Μαριάννα Κομιανού, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς, ενώ τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση.

Φωτογραφία από Instagram @eriettakourkouloulatsi

Με αφορμή λοιπόν την 4η επέτειό τους, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία μεταξύ άλλων περιελάμβανε αδημοσίευτες φυτογραφίες από τον γάμο τους, τα ταξίδια τους, την περίοδο της εγκυμοσύνης της και όμορφες στιγμές με τον 2 ετών γιο τους, Νίκο.

Φωτογραφία από Instagram @eriettakourkouloulatsi

Η συγκινητική ανάρτηση

«28.07.20. Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου. Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου».

RELATED POSTS

It’s official | Η Adele αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Rich Paul

Η διάσημη σταρ και ο Αμερικανός αθλητικός manager έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Παρίσι 2024 | Πρόταση γάμου στο Ολυμπιακό Χωριό λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων

Ζευγάρι αθλητών επισημοποίησε τη σχέση του στην Πόλη του Φωτός!

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press