20 χρόνια μετά τον πρώτο χωρισμό τους, 3 χρόνια μετά την επανασύνδεσή τους και 2 χρόνια μετά τον viral γάμο τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παίρνουν διαζύγιο. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους, που εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν, μόλις επιβεβαιώθηκαν!

Instagram: @jlo | Photo: John Russo

THE news

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού ανέφεραν στο PEOPLE ότι η Jennifer Lopez υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Affleck στις 20 Αυγούστου, ανήμερα της δεύτερης επετείου του γάμου τους. Την είδηση δημοσιοποίησε πρώτο το TMZ τονίζοντας ότι η 55χρονη superstar κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το διαζύγιο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Los Angeles – χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο – δηλώνοντας ως ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου.

«Προσπάθησε πραγματικά πολύ σκληρά να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι συντετριμμένη», σχολίασε πηγή στο PEOPLE για τη Lopez. Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά είναι η πρώτη προτεραιότητα, πάντα ήταν».

Instagram: @marrymemovie

Το ζευγάρι είχε να απαθανατιστεί μαζί σχεδόν 3 μήνες, ενώ στην τελευταία δημόσια εμφάνισή τους, τόσο ο Ben Affleck όσο και η JLo έδειχναν αρκετά εκνευρισμένοι. Εκείνη εμφανίστηκε μόνη της στο κόκκινο χαλί του Met Gala τον περασμένο Μάιο, ενώ, σύμφωνα με το In Touch, ο ηθοποιός εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί. Μάλιστα, δεν βρέθηκε ούτε στο πάρτι γενεθλίων της, στις 24 Ιουλίου.

Ο γάμος της χρονιάς

Jennifer Lopez και Ben Affleck παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου 2022 στο Las Vegas, ενώ έναν μήνα μετά πραγματοποίησαν δεύτερο γάμο που κράτησε… 3 ημέρες! Συγκεκριμένα, το τριήμερο πάρτι διήρκησε από τις 19 έως τις 21 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία έγινε και η δεύτερη γαμήλια τελετή στην Georgia των ΗΠΑ.

Την πρώτη φορά η νύφη φόρεσε 2 νυφικά, ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε για χρόνια στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-the-shoulder Zuhair Murad από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. 20 χρόνια πέρασαν. Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα 4 ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της στο site της «On the JLo» η εκρηκτική τραγουδίστρια.

«Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο λευκό, γαμήλιο παρεκκλήσι τα μεσάνυχτα. Έμεινε ανοιχτό για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac, που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο)», πρόσθεσε με χιούμορ η Lopez.

RELATED POSTS