Μία ατάκα του Cristiano Ronaldo ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί μυστικού γάμου με την επί 7 χρόνια σύντροφό του, Georgina Rodriguez. Ειδικότερα, πολύ γνωστό fitness brand δημοσίευσε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου ένα video που δείχνει τον άσο των γηπέδων να γυμνάζεται και να αποκαλεί την αγαπημένη του… «σύζυγο».

Photo: Instagram @cristiano

Married or not?

«Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι αυτό που κάνεις αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις», ακούγεται να λέει ο Cristiano Ronaldo στο Instagram reel, την ώρα που αθλείται στο γυμναστήριο του σπιτιού του. Και προσθέτει: «Όταν δεν προπονούμαι, μου αρέσει να δουλεύω στο σπίτι με τη σύζυγό μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOP (@whoop)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για γάμο του ζευγαριού. Έχει συμβεί ξανά το 2018, όταν η Rodriguez είχε εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Σε δήλωσή του πάντως, ο εκπρόσωπος του Ronaldo ανέφερε: «Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω ότι ο Cristiano έχει παντρευτεί την Georgina. Απλά δεν γνωρίζω». Τα ίδια ακριβώς είχε πει και το 2018 μιλώντας αποκλειστικά στη Hollywood Life.

The love story

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez είναι μαζί από το 2017 και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά: την 6χρονη Alana Martina και τη 2 ετών Bella, η οποία ήταν δίδυμη με ένα αγοράκι, που πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού.  Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη 3 παιδιά, τα οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας: τα 7χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo Ronaldo και τον 13χρονο Cristiano Ronaldo junior.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo και Rodriguez γνωρίστηκαν στη Μαδρίτη το 2016 και ενώ εκείνη εργαζόταν ως πωλήτρια στον οίκο Gucci. Άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα, με την Georgina να περιγράφει τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους στη σειρά I Am Georgina του Netflix ως μία «πολύ ξεχωριστή αρχή».

«Είμαι το κορίτσι του ανθρώπου με τους περισσότερους followers», είχε αναφέρει η 30χρονη στη σειρά. «Ο Cristiano είναι εξαιρετικός, είναι ένα πολύ φυσιολογικό παιδί. Ονειρευόμουν να έχω έναν γοητευτικό πρίγκιπα δίπλα μου και τώρα τον έχω», είχε προσθέσει.

RELATED POSTS

Ολυμπιακοί Αγώνες | Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα και έγινε viral για τον πιο απίθανο λόγο!

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο να μετατρέψει το λυπηρό αυτό συμβάν σε κάτι τόσο ρομαντικό!

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης | 4 χρόνια γάμου σε 10+1 αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

«Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου», έγραψε μεταξύ άλλων στη συγκινητική αφιέρωση προς τον σύζυγό της.

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press