Ο Χάρης και ο Δημήτρης Μαυροφοράκης, το ταλαντούχο δίδυμο πίσω από την RGB Weddings, μοιράζονται με το Yes I Do μοναδικά στιγμιότυπα από τον γάμο της Σμαράγδας και του Δημήτρη στις αρχές του Ιουλίου. Η πολυετής εμπειρία τους, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η διακριτική τους παρουσία στην πιο ευτυχισμένη στιγμή κάθε ζευγαριού, αποτελούν χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στην bridal industry, κατατάσσοντάς τους ψηλά στις προτιμήσεις των weds-to-be που τους εμπιστεύονται για να αποτυπώσουν στον φακό τους τις πρώτες στιγμές της κοινής ζωής τους.

And so the fairytale begins…

Αυτό έγινε με τη Σμαράγδα και τον Δημήτρη, «το πιο χαμογελαστό και τρελό ζευγάρι της φετινής σεζόν», όπως τους χαρακτηρίζουν ο Χάρης και ο Δημήτρης. Γνωρίστηκαν στον Χολαργό μια φθινοπωρινή νύχτα και η κοινή τους αγάπη για την ιστιοπλοΐα τους έφερε πιο κοντά μέσα από τα ταξίδια, τη θάλασσα, τον ήλιο και το ελληνικό καλοκαίρι. Ύστερα από αρκετές δυσκολίες αλλά με καπετάνιο τον έρωτα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ιδιωτικό εκκλησάκι στην Κηφισιά. Φίλοι και συγγενείς ήταν εκεί και γιόρτασαν αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα των δικών τους ανθρώπων με πολλά χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης.

Το wedding party ήταν η στιγμή που όλοι έγιναν μια αγκαλιά και έζησαν μια ανεπανάληπτη βραδιά με ζωντανή μουσική, πολύ χορό μέχρι το πρωί και φυσικά πολλά σφηνάκια! «Μια μέρα αγάπης και έρωτα που θα μας μείνει αξέχαστη!», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Yes I Do ο Χάρης και ο Δημήτρης.

Yes I Do Note: Εκτός από γάμους και βαπτίσεις, η εταιρεία, με ιδιόκτητο στούντιο, σουίτες μοντάζ και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, στηρίζει μεγάλες κινηματογραφικές και φωτογραφικές παραγωγές κάθε είδους. Γι’ αυτό και έχει στο βιογραφικό της σειρές στην τηλεόραση, ντοκιμαντέρ, καλύψεις από ιατρικά μέχρι καλλιτεχνικά δρώμενα και ό,τι μπορεί να σχετιστεί με την εικόνα.

 

RELATED POSTS