Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι να έχουν γίνει viral για τις προτάσεις γάμου μεταξύ αθλητών που διαδέχονται η μία την άλλη (μέχρι στιγμής μετράμε 4!), όμως τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας χωρισμός που απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Katerina Siniakova και ο Tomas Machac, τενίστες από την Τσεχία, ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά την ημέρα της τελετής έναρξης των Αγώνων η αθλήτρια αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα προσωπικό θέμα και θα ήθελα να το σεβαστείτε. Είμαστε επαγγελματίες και θα αγωνιστούμε κανονικά στο Παρίσι».

Photo: Instagram @siniakovakaterina

Μπορεί λοιπόν εκτός γηπέδου να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως η συνύπαρξή τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν εντυπωσιακή με τους δύο πρώην συντρόφους να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας στον τελικό των Κινέζων Wang Xinyu και Zhang Zhizhen με 2-1 ( 6-2, 5-7, 10-8).

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη σχέση τους στη Συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη τους, το πρώην ζευγάρι απάντησε:

Siniakova: «Δεν χρειάζεται να το ξέρετε αυτό… Πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα»

Machac: «Είναι απόρρητο μυστικό»

Siniakova: «Μας αρέσει να σας βλέπουμε μπερδεμένους»

Machac: «Ειμαστε τόσο επαγγελματίες, που χωρίσαμε ώστε να επικεντρωθούμε πλήρως στο τένις και να κατακτήσουμε το μετάλλιο και πέτυχε».

Μήπως τελικά αυτό το Ολυμπιακό μετάλλιο τους φέρει ξανά κοντά; Ο καιρός θα το δείξει…!

RELATED POSTS