Είναι η εποχή που το feed μας γεμίζει με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και του Ιονίου, με μαγικές εικόνες από υπέροχους καλοκαιρινούς προορισμούς, αλλά και με τρυφερά ενσταντανέ από ζευγάρια που ζουν τον απόλυτο έρωτα και θέλουν να το «φωνάξουν». Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες celebrities – παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σκηνοθέτες και αθλητές – που τις τελευταίες ημέρες μάς έχουν χαρίσει τα πιο full in love στιγμιότυπα. Ας τους απολαύσουμε!

Κατερίνα Καινούργιου & Παναγιώτης Κουτσουμπής

Είναι η προσωποποίηση του καλοκαιρινού έρωτα! Η παρουσιάστρια του ALPHA και ο επιχειρηματίας γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, όμως από τον περασμένο Μάιο είναι ζευγάρι. Πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο 35χρονος, με την Κατερίνα να σημειώνει σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις: «Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα».

Instagram: @katken85

Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου

Το ζευγάρι παντρεύεται στην Κύπρο την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, όμως μέχρι τότε έχει αποφασίσει να ζήσει το ελληνικό καλοκαίρι… στο έπακρο. Ο σκηνοθέτης και η makeup artist κάνουν tour στα ελληνικά νησιά, μιας και ως τώρα έχουν επισκεφθεί την Κρήτη, την Τήνο και τη Σύρο, χαρίζοντάς μας ονειρεμένες φωτογραφίες και super cute πόζες.

Instagram: @georgiou82

Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση

Μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε, ο άρχοντας των κρίκων ζει ανέμελες στιγμές στην Κρήτη με την οικογένειά του. Summer highlight; Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί που δίνει στην αγαπημένη του σύζυγο, με φόντο το Κρητικό πέλαγος.

Instagram: @eleftherios_petrounias

Αθηνά Οικονομάκου & Bruno Cerella

Χίος, Ίμπιζα, Μύκονος, Πάρος και Αντίπαρος! Η δημοφιλής ηθοποιός «σάρωσε» Ελλάδα και εξωτερικό με τον νέο σύντροφό της και μας χάρισε τις πιο in love και fun λήψεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μετά από 2 χρόνια σχέσης παραμένουν τρελά ερωτευμένοι! Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙΣΣΕΣ και το μοντέλο ταξίδεψαν στην Καβάλα, τη Σίφνο και τη Ρόδο, ενώ γέμισαν το Instagram feed μας με τις πιο αυθόρμητες, summery φωτογραφίες.

Instagram: @xmastoras

Νίνο & Josephine

Full in love παραμένουν οι δύο τραγουδιστές! Ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον και αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Ρόδο, τόπο καταγωγής του Νίνο. Το χαμόγελό τους… μαρτυρά την απόλυτη ευτυχία που βιώνουν.

Instagram: @josephinewendel

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Breakfast@Star επισκέφθηκαν για ακόμη μία φορά τις εξωτικές Μαλδίβες, έχοντας στην παρέα τους την 5χρονη κόρη τους, Μελίτα, καθώς επίσης και τη μαμά και τον αδελφό του Ετεοκλή. Η πιο ρομαντική λήψη του ζευγαριού είναι σίγουρα αυτή που ανταλλάσσουν ένα φιλί στην παραλία με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Νότιας Ασίας. Η Ελένη έχει γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ο έρωτας της ζωής μου».

Instagram: @eleni.hatzidou

 

RELATED POSTS

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Όταν ο πρίγκιπας William χώρισε την Kate Middleton μέσω τηλεφώνου!

Σύμφωνα με την επερχόμενη βιογραφία για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Αικατερίνη, το αγαπημένο royal ζευγάρι είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα στη σχέση του το 2006.

Παρίσι 2024 | Πρώην ζευγάρι κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο μικτό διπλό του τένις

Μπορεί εκτός γηπέδου να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως η συνύπαρξή τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν εντυπωσιακή!

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press