Τον τελευταίο μήνα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Selena Gomez και τον Benny Blanco να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι followers της διάσημης σταρ του Hollywood στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρατήρησαν πως ορισμένες από τις πρόσφατες αναρτήσεις της υπαινίσσονται ότι το ζευγάρι που δημοσιοποίησε τη σχέση του πριν από έναν χρόνο μπορεί να έχει ήδη αρραβωνιαστεί κρυφά.

Instagram @selenagomez

Συγκεκριμένα, οι εικασίες ξεκίνησαν στις 8 Αυγούστου, όπου η πρωταγωνίστρια του Only Murders in the Building ανέβασε μία selfie σε Instagram Story τοποθετώντας ένα emoji με δύο ροζ καρδιές πάνω στο αριστερό της χέρι σαν να ήθελε να κρύψει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το προφίλ DeuxMoi δημοσίευσε ένα gossip quiz σχετικά με μια celebrity που αρραβωνιάστηκε το Σαββατοκύριακο με τον επί έναν χρόνο σύντροφό της στο παραθαλάσσιο σπίτι τους. Η selfie της Gomez σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει παραθαλάσσιο σπίτι στο Μαλιμπού, πυροδότησαν τα σενάρια περί πρότασης γάμου για το διάσημο ζευγάρι.

Instagram @selenagomez

Το follow που «φούντωσε» τις φήμες

Έπειτα, στις 20 Αυγούστου, ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε ότι η Selena Gomez ξεκίνησε να ακολουθεί μια εταιρεία wedding planning, την CMG Weddings & Events. Η βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού εκδηλώσεων εδρεύει στην Καλιφόρνια και ειδικεύεται σε destination weddings σε μέρη όπως η Χαβάη, η Ιταλία, το Μεξικό, το Τέξας, η Αριζόνα, το Κολοράντο κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Selena έχει 58,2 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, ενώ ακολουθεί μόνο 73 λογαριασμούς. Πολλοί ήταν λοιπόν οι χρήστες του TikTok που θεώρησαν αυτές τις πληροφορίες ως επιβεβαίωση ότι η Gomez αρραβωνιάστηκε στην πραγματικότητα με τον Blanco.

RELATED POSTS

It’s the end of an era! Η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck

Τίτλοι τέλους στον γάμο του πολυφωτογραφημένου ζευγαριού!

Love is in the air! Οι Έλληνες celebrities πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις καλοκαιρινές διακοπές τους

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι μόνο μερικά από τα ζευγάρια που «λιώνουν» από έρωτα!

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press