Η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι ευτυχισμένοι, αφού η μονάκριβη κόρη τους, Stella, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Alex Gruszynski, και σύντομα πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Η διάσημη ηθοποιός και περήφανη μητέρα της bride-to-be, μοιράστηκε τα νέα στο Instagram με μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

«Ρώτησε… Γονάτισε… Είπε ναι», έγραψε η Melanie Griffith στη λεζάντα της δημοσίευσης. «Η Stella και ο Alex αρραβωνιάστηκαν. Η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε στην προσχολική ηλικία! Αληθινή αγάπη, βαθιά αγάπη! Συγχαρητήρια στο ερωτευμένο ζευγάρι!».

Instagram @melaniegriffith

Φυσικά, και η μέλλουσα νύφη μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση στο δικό της IG προφίλ. «Θα κάνω παρέα με το αγαπημένο μου πρόσωπο στη γη για πάντα!», έγραψε κάτω από μια σειρά φωτογραφιών που καταγράφουν τη σχέση του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια. Στην πρώτη φωτογραφία, η Stella δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο με φόντο τον αρραβωνιαστικό της, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού πικνίκ.

Δείτε την ανάρτηση:

Η συγκινητική λεπτομέρεια στο IG post

Η Stella πρόσθεσε το Wagon Wheel School (το νηπιαγωγείο στο Λος Άντζελες όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι του ζευγαριού) ως τοποθεσία στην ανάρτησή της, ενώ συμπεριέλαβε στο post και μερικές φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική ηλικία τους.

Instagram @stellabanderasgriffith

Σύμφωνα με το περιοδικό Hola! το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2015, ενώ το 2019 χώρισαν για να τα ξαναβρούν τελικά το 2023. Η Stella, σκηνοθέτης και ιδιοκτήτρια εταιρείας αρωμάτων, εκτός από διάσημους γονείς έχει επίσης μία διάσημη αδερφή, την Dakota Johnson, κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson. Οι δύο αδερφές εμφανίστηκαν στην ταινία Crazy in Alabama του 1999, την οποία σκηνοθέτησε ο Antonio Banderas και πρωταγωνίστησε η μητέρα τους. Ο Antonio και η Melanie ήταν παντρεμένοι σχεδόν για δύο δεκαετίες προτού χωρίσουν το 2015.

Instagram @melaniegriffith

 

RELATED POSTS