Χιλιάδες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας καθώς βγάζετε τις γαμήλιες φωτογραφίες, ωστόσο καμία από αυτές δεν συνδέεται με το πώς πρέπει να κρατάτε την ανθοδέσμη ώστε να φαίνεστε cool και καθόλου στημένες. Το Yes I Do είναι εδώ για εσάς, μιας και βρήκαμε τους σωστούς τρόπους να κρατάτε την ανθοδέσμη σας καθώς ποζάρετε και, πιστέψτε μας, δεν θα σας λύσουν μόνο τα χέρια αλλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για ένα εντυπωσιακό wedding album!

#1 Προτιμήστε ένα χαλαρό κράτημα

Μη φοβηθείτε… η ανθοδέσμη δεν θα πάει πουθενά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην τη σφίξετε δυνατά με τα χέρια σας, διότι αυτό θα φανεί στις φωτογραφίες. Επιλέξτε ένα πιο χαλαρό και φυσικό κράτημα, το οποίο θα δείχνει πιο σωστό και κολακευτικό. Άλλωστε το μυστικό κρύβεται στα χαλαρά δάχτυλα, τα οποία θα αγκαλιάζουν πανέμορφα τη νυφική σας ανθοδέσμη και εσείς θα δείχνετε άνετη και εντυπωσιακή!

Φωτογραφία |  Freepik

#2 Βρείτε την καλύτερη τοποθέτηση για το μέγεθος της ανθοδέσμης 

Όπως είναι λογικό οι μεγαλύτερες ανθοδέσμες πρέπει να τοποθετούνται χαμηλότερα από τα μικρότερα μπουκέτα. Για παράδειγμα, αν κρατάτε μια μεγάλη ανθοδέσμη και σας φαίνεται ή αισθάνεστε άβολα να την κρατάτε χαμηλά, μπορείτε να δοκιμάσετε την εξής πόζα: Κρατήστε την ανθοδέσμη με το δεξί σας χέρι, στρέψτε το προς τη δεξιά μασχάλη σας και μετά αφήστε το εσωτερικό του αριστερού σας χεριού να ακουμπήσει απαλά στο κάτω μέρος της ανθοδέσμης. Αυτή η στάση επιτρέπει στο μπουκέτο να φαίνεται χωρίς να αποσπά την προσοχή ή να απομακρύνει τίποτα από το πρόσωπο της νύφης. 

Φωτογραφία |  Freepik

#3 Να προσέχετε το ντύσιμό σας

Αποφύγετε να τοποθετείτε το μπουκέτο απευθείας στο φόρεμα σας για να αποφύγετε τυχόν λεκέδες, όπως γύρη, σταγόνες νερού ή χρώμα από τα λουλούδια. Καλό το photoshop αλλά δεν κάνει πάντα θαύματα, αφήστε που σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιον λεκέ θα χαλάσει η διάθεσή σας και είναι κάτι που ΔΕΝ θέλουμε για εκείνη την ημέρα! Επιπλέον, μην πιάνετε τα λουλούδια και μην τα σηκώνετε κοντά στο στήθος σας, διότι έτσι μπορεί να καλύψετε τη λαιμόκοψη του φορέματός σας. Ανάλογα με το στιλ του νυφικού και το μέγεθος της ανθοδέσμης, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε τα χέρια σας ελαφρώς ψηλότερα ή χαμηλότερα για να εξασφαλίσετε ότι η ανθοδέσμη συμπληρώνει αντί να επισκιάζει το φόρεμα. 

Φωτογραφία |  Freepik

#4 Χρησιμοποιήστε την ανθοδέσμη ως prop

Τα λουλούδια αποτελούν ένα υπέροχο φωτογραφικό prop για ένα εντυπωσιακό γαμήλιο album.  Για παράδειγμα, σηκώστε τα χέρια σας ψηλά ενώ την κρατάτε, δώστε τη στον σύντροφό σας, πετάξτε τη στον αέρα ή αφήστε το παρανυφάκι σας να την κρατάει και να κρυφοκοιτάζει πίσω της. Τόσες πολλές ιδέες που θα δημιουργήσουν τα πιο αυθόρμητα wedding clicks!

Φωτογραφία |  Freepik

#5 Μην το πολυσκέφτεστε!

Aυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να κάνετε αυτό που σας φαίνεται σωστό – και να ζητήσετε βοήθεια από τον φωτογράφο εάν αισθάνεστε άβολα. Το να βγάζετε φωτογραφίες με την ανθοδέσμη σας είναι υπέροχο αλλά και χρήσιμο όταν δεν είστε σίγουρες τι να κάνετε με τα χέρια σας. Αν αφήσετε την ανθοδέσμη σας να πέσει στο πλάι, τότε ας είναι.  Κάντε ό,τι σας φαίνεται φυσικό και αν δεν έχετε ιδέα, ρωτήστε τον φωτογράφο σας τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο. Το πιο σημαντικό, διασκεδάστε, γιατί τίποτα δεν φαίνεται καλύτερο σε μια φωτογραφία από ένα τεράστιο και αληθινό χαμόγελο!

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη ρίψη της νυφικής ανθοδέσμης;

Ήξερες ότι πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε στην Αγγλία πριν από το 1800;

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Γεμάτα όγκο ευωδιαστά άνθη με ανάγλυφα πέταλα σε ρομαντικές αποχρώσεις διεκδικούν μια θέση στο μπουκέτο του γάμου

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press