Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο γνωστός makeup artist Παντελής Τουτουντζής και ο αγαπημένος του Νάσος Τσιβγούλης, αφού πριν από λίγο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην Κρήτη, στο μέρος όπου έκαναν τις πρώτες διακοπές τους ως ζευγάρι πριν από 18 χρόνια.

 

Στο πλευρό τους, σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή, βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς που άρχισαν να καταφθάνουν στο νησί από την Πέμπτη, μεταξύ των οποίων και η Ελένη Φουρέιρα που ανέλαβε χρέη κουμπάρας για δεύτερη φορά μάλιστα, αφού εκείνη έχει βαπτίσει και το ένα από τα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Instagram @ioanna_sro

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η σύζυγος του Αντώνη Σρότιερ, Ιωάννα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να αλλάζει τις βέρες στο ευτυχισμένο ζευγάρι, στην παραλία Κομμός, δίπλα στα Μάταλα, εκεί που είχε αναφέρει ότι θα γίνει ο γάμος ο makeup artist σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! πριν από λίγους μήνες.

«Αγάπη δίχως όρια!» έγραψε σε ένα άλλο στιγμιότυπο, στο οποίο μπορούμε να διακρίνουμε τους newlyweds να ποζάρουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα μαζί με τα δύο παιδιά τους, Αριάδνη και Αχιλλέα, που ήταν τα παρανυφάκια στον γάμο των γονιών τους.

Instagram @ioanna_sro

Νωρίτερα, ο Παντελής Τουτουντζής είχε αναρτήσει ένα βίντεο σε Instagram Story, ενώ κατευθύνεται προς την παραλία για να παντρευτεί τον σύντροφό του. «Έφτασε η ώρα παιδιά! Πάμε για γάμο!», ακούγεται να λέει ευτυχισμένος.

Instagram @pantelis_toutountzis
Instagram @ioanna_sro

Ο πρόγαμος και η «διπλοκουμπαριά»

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής με τον πρόγαμο, όπως μπορούμε να δούμε σε προηγούμενα IG Stories του ταλαντούχου makeup artist. Από το μεγάλο γλέντι δεν έλειψε φυσικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία φαίνεται να διασκεδάζει κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, τον μικρό Ερμή.

Instagram @pantelis_toutountzis

Ο groom-to-be δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον σύντροφό του, Νάσο και την κουμπάρα τους, γράφοντας: «Διπλοκουμπαριά».

Instagram @pantelis_toutountzis

Λίγο μετά την ψήφιση του νόμου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, ο Παντελής Τουτουντζής είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με τον γάμο του:

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμός, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου. Προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαπτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα».

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να ευτυχήσουν!

RELATED POSTS

Χώρισαν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης!

Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από σχεδόν 6 χρόνια κοινής πορείας.

Destination wedding alert! Παντρεύεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης η δημοσιογράφος είπε το «yes, I do» στον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press