Μετά τον πολιτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου στο ξενοδοχείο The Connaught του Λονδίνου σε πολύ κλειστό κύκλο, ο Ed Westwick και η Amy Jackson ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Ιταλία. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τη θρησκευτική τελετή μοιράστηκαν το πρώτο wedding post τους στο Instagram.

Like a fairytale!

«Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε», αναφέρουν στη λεζάντα της ανάρτησής τους ο «Chuck Bass» του Gossip Girl και η σύζυγός του και ηθοποιός του Bollywood, Amy Jackson. Το νιόπαντρο ζευγάρι ποζάρει αντικριστά, περιτριγυρισμένο από πλήθος λευκών λουλουδιών και η αγάπη του είναι διάχυτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Westwick (@edwestwick)

The bridal look

Η εκθαμβωτική νύφη φόρεσε strapless νυφικό Alberta Ferretti, με show-stopping πέπλο πολλών μέτρων, το οποίο ξεχώριζε για την ντελικάτη και αριστοκρατική δαντέλα του. «Το φόρεμα που δημιούργησε η Alberta με έκανε να νιώθω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να απολαύσω τον ρομαντισμό της ημέρας. Μόλις είδα για πρώτη φορά το κεντημένο στο χέρι πέπλο μου ξέσπασα σε κλάματα», αποκάλυψε στο PEOPLE η Amy Jackson.

Όσο για το beauty look; Η 32χρονη star κινήθηκε σε γήινους τόνους στο μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα χείλη με ένα sheer κραγιόν, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ultra chic bun – το πιο κατάλληλο χτένισμα για τις νύφες κάθε εποχής!

Instagram: @edwestwick | Photo: Corbin Gurkin

The guests & the pre-wedding event

Ο Βρετανός Ed Westwick και η Amy Jackson κάλεσαν στον ονειρεμένο θρησκευτικό γάμο τους 220 στενούς συγγενείς και φίλους, που ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ, την Ινδία και άλλα μέρη της Ευρώπης για να βρίσκονται στο πλευρό τους και στους τριήμερους εορτασμούς που έλαβαν χώρα στο Amalfi Coast. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο PEOPLE η νύφη, αυτή η γραφική περιοχή «ήταν το τέλειο σημείο» για να υποδεχθούν τους αγαπημένους τους, καθώς συνδυάζει «τον διαχρονικό ρομαντισμό με τη vintage γοητεία». «Θέλαμε ένα wedding spot που δεν ήταν μόνο φυσικά όμορφο, περιτριγυρισμένο από θάλασσα, λόφους και αμπελώνες, αλλά επίσης μοναδικό, και βρήκαμε αυτό», πρόσθεσε.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους βρίσκονταν η πρώην συμπρωταγωνίστρια του Westwick στο Gossip Girl, Kelly Rutherford, το μοντέλο και ηθοποιός Daisy Lowe, ο κωμικός και ηθοποιός Jack Whitehall και η σύντροφός του Roxy Horner, ο παραγωγός ταινιών Mohammed Al Turki και η mogul ομορφιάς Dr. Barbara Sturm.

Instagram: @leoniehanne

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή 23 Αυγούστου, με μία κρουαζιέρα που πραγματοποιήθηκε την ώρα του ηλιοβασιλέματος με το super yacht, Motonave Patrizia. «Πλεύσαμε κατά μήκος της ακτογραμμής Ravello, Positano και Sorrento και μετά αγκυροβολήσαμε στο Κάπρι για μια βουτιά, την ώρα που ο ήλιος κρυβόταν πίσω από τους βράχους Faraglioni», λέει χαρακτηριστικά στο PEOPLE η Jackson, η οποία επέλεξε για την περίσταση δημιουργία Vivienne Westwood.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EatTweetBlog (@eattweetblog)

The main event

Το Σάββατο 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή στο ιστορικό Castello di Rocca, που είναι φωλιασμένο στους λόφους του Αμάλφι και έχει θέα στη θάλασσα που… κόβει την ανάσα. «Ήταν το τέλειο σκηνικό, που προσέφερε μία old-world γοητεία και το ιδανικό backdrop για το κλασικό στιλ των Ιταλών σχεδιαστών μας Giorgio Armani (σ.σ. σχεδίασε το γαμπριάτικο κοστούμι) και Alberta Ferretti», ανέφερε η νιόπαντρη Amy Jackson.

Η fashion influencer Leonie Hanne με τη νύφη στο απόλυτο party mood. | Instagram: @leoniehanne

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν ο… 4χρονος γιος της Amy Jackson, Andreas – τον οποίο έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον George Panayiotou – και ένας φίλος του γαμπρού ονόματι Mike. Οι τρεις τους, μάλιστα, έφτασαν μαζί στο wedding location υπό τους ήχους του hit «I Got You (I Feel Good)». «Θέλαμε και οι δύο ο Andreas να έχει ενεργό ρόλο σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή για εμάς», ανέφερε ο 37χρονος ηθοποιός στο PEOPLE. Και συμπλήρωσε: «Έφτασε μαζί μου στην τοποθεσία του γάμου, κρατούσε εκείνος τις βέρες και περίμενε μαζί μου τη μητέρα του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pronovias (@pronovias)

The after-wedding brunch

Το wedding weekend ολοκληρώθηκε με ένα αποχαιρετιστήριο brunch την Κυριακή 25 Αυγούστου. Οι newlyweds και οι καλεσμένοι τους συναντήθηκαν στο beach club Giardini del Fuent στην πόλη Vietri sul Mare, όπου χαλάρωσαν και απόλαυσαν ένα family-style ιταλικό γεύμα, με πίτσα και τοπικά πιάτα, κάτω από τις λεμονιές. Συνέχισαν με ηλιοθεραπεία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την όμορφη θέα.

Ready for honeymoon and… a baby!

Το τρισευτυχισμένο ζευγάρι ετοιμάζει το ταξίδι του μέλιτος στην Κένυα, ενώ παράλληλα σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά του στο μέλλον. Όπως λέει η star του Bollywood, «λατρεύω το πώς είναι ο Ed με τον γιο μου Andreas, και ανυπομονώ να τον δω μπαμπά μια ημέρα».

Instagram: @iamamyjackson

Η σχέση της Jackson με τον Ελληνοκύπριο George Panayiotou

Προτού αρραβωνιαστεί και παντρευτεί με τον Ed Westwick, η Amy Jackson ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ελληνοκύπριο πολυεκατομμυριούχο, ιδιοκτήτη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο Λονδίνο, George Panayiotou, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της, Andreas.

Instagram: @iamamyjackson

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει στο Instagram τον Μάρτιο του 2019 ότι περιμένει το μωρό τους, το οποίο γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Μάλιστα, τα διεθνή media ανέφεραν ότι το ζευγάρι ετοίμαζε ελληνικό παραδοσιακό γάμο το 2020, και πως η Amy Jackson αναζητούσε το κατάλληλο venue στη Μύκονο για να ζήσει την πιο ωραία ημέρα της ζωής της. Τελικά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2021, με τη star να διαγράφει κάθε ανάρτηση με τον πρώην σύντροφό της από τα social media.

RELATED POSTS

Χώρισαν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης!

Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από σχεδόν 6 χρόνια κοινής πορείας.

Destination wedding alert! Παντρεύεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης η δημοσιογράφος είπε το «yes, I do» στον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Kamala Harris | Ο ξεχωριστός τρόπος που ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα 10 χρόνια του γάμου τους

Η 10η επέτειος του γάμου της συνέπεσε με την ομιλία της ως επίσημη υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press