Το επόμενο βήμα στη σχέση τους πρόκειται να κάνουν σε λίγες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η επί 8 χρόνια σύντροφός του και μητέρα των 3 παιδιών του, Mariah Riddlesprigger. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και έχει ήδη διοργανώσει το τριήμερο πάρτι του, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Ο γάμος του μπασκετμπολίστα θα πραγματοποιηθεί σε παγκοσμίου φήμης πολυτελές θέρετρο της Πύλου, ενώ προσκλητήριο έχουν λάβει περίπου 200 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλές VIP προσωπικότητες του ελληνικού και διεθνούς jet set.

Instagram: @sincerelyymariah | Photo: Cassy Athena Photo

Η ανταλλαγή όρκων & οι δύο απαγορεύσεις

Οι πληροφορίες του δημοσιογράφου Κώστα Μπουρούση και του Πρώτου Θέματος αναφέρουν ότι δεν θα γίνει ούτε πολιτικός, ούτε θρησκευτικός γάμος -ο «Greek Freak» είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του ανήκει στο καθολικό δόγμα- αλλά μία υβριδική τελετή στην οποία οι δύο σύντροφοι θα δεσμευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους μαζί και η οποία θα λάβει χώρα την 1η Σεπτεμβρίου στην παραλία του ξενοδοχείου «W» στην Costa Navarino.

Το θέμα τώρα είναι πώς αυτές οι στιγμές θα μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως τόσο καιρό προσπαθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λέγοντας μάλιστα σε δηλώσεις του ότι δεν παντρεύεται ο ίδιος, αλλά ο αδελφός του, Κώστας. Και εδώ υπάρχει πρόβλεψη από τους weds-to-be, καθώς έχει απαγορευτεί στους καλεσμένους να έχουν κινητά τηλέφωνα, καθώς και να συνοδεύονται από παιδιά.

Instagram: @sincerelyymariah

Οι VIP wedding guests

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, οι περισσότεροι από τους οποίους θα φτάσουν από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας -και εννοείται ότι θα έχουν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία μεταφοράς μέσω ελικοπτέρου του resort-, βρίσκονται και 30 VIP πρόσωπα. Συγκεκριμένα, πρόσκληση για τον τριήμερο γαμήλιο εορτασμό έχουν λάβει και σκοπεύουν να ανταποκριθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, ο θρύλος του NBA Lebron James, που συνδέεται με στενή φιλία με τον «Greek Freak», η Serena Williams, οι παίκτες και ο προπονητής των Milwaukee Bucks και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας Peter Feigin.

Οι πιο σημαίνοντες από τους καλεσμένους θα καταλύσουν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και την υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ. Μερικοί θα μείνουν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Mandarin», κάποιοι θα απολαύσουν μόνο μία διανυκτέρευση στη μεσσηνιακή γη, ενώ άλλοι αναμένεται να συνδυάσουν την πρόσκληση στον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας.

Τα δύο prewedding πάρτι

Το τρίπτυχο των εορτασμών θα ξεκινήσει να ξεδιπλώνεται το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής (30/8) με ένα pre-wedding party στο μπαρ «Between» -λέγεται ότι το dress code προστάζει αυστηρά λευκά outfits-, το οποίο βρίσκεται στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W», και θα συνεχιστεί την επομένη με ένα ακόμα, αυτήν τη φορά με νιγηριανές αναφορές.

Αποκορύφωμα θα είναι, φυσικά, η γαμήλια τελετή που θα πραγματοποιηθεί την τρίτη ημέρα. Το πόση σημασία στη φιλοξενία των προσκεκλημένων τους και πόση έμφαση στη λεπτομέρεια δίνουν οι μελλόνυμφοι μαρτυρά το γεγονός ότι οι ίδιοι πέρασαν 5 ημέρες στην Costa Navarino δοκιμάζοντας ακαταπόνητα περισσότερα από 200 πιάτα, προκειμένου να επιλέξουν τα ιδανικά τόσο για το γαμήλιο δείπνο όσο και για τα δύο πάρτι-προπομπούς του ευτυχούς γεγονότος.

Το bachelorette της Mariah στο Νησί των Ανέμων

Και μπορεί το wedding schedule του ζευγαριού να είναι γεμάτο από πάρτι και events, όμως τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός έχουν ξεκινήσει τους εορτασμούς για αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή τους εδώ και αρκετές ημέρες στο πιο δημοφιλές νησί της Ελλάδας: στη Μύκονο!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το mykonoslive.tv, η Mariah Riddlesprigger πραγματοποίησε το bachelorette party της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του κυκλαδίτικου νησιού, όπου υποδέχθηκε τις φίλες της, φορώντας ένα strapless λευκό φόρεμα και πέπλο στα μαλλιά. Μάλιστα, η bride-to-be και οι κολλητές της χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέρφια του, Κώστα και Θανάση, είχαν ταξιδέψει στο νησί όπου και πραγματοποίησαν ένα mini bachelor μεταξύ τους.

Εμείς, ευχόμαστε με το καλό!

RELATED POSTS