Παραδοσιακό κυπριακό γάμο έκαναν ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/9) στον Ιερό Ναό του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα όλη τη θάλασσα, ενώ στο πλευρό του είχε καλούς φίλους, αγαπημένους συγγενείς και στενούς συνεργάτες.

Instagram: @n.kosonas

Τα αλλάματα του γαμπρού

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, οι κουμπάροι, οι φίλοι και τα 3 αδέλφια του Αντρέα Γεωργίου συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του για τα αλλάματα, δηλαδή το ντύσιμο του γαμπρού με συνοδεία βιολιού και λαούτου. Ανάμεσά τους βρίσκονταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Μαρία Βοσκοπούλου με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, η οποία μάλιστα έκανε και το ζώσιμο, το παραδοσιακό κυπριακό γαμήλιο έθιμο, κατά το οποίο πολύ κοντινοί άνθρωποι του γαμπρού τον ζώνουν τελετουργικά 3 φορές γύρω από τη μέση με ένα κόκκινο μαντήλι ως ένδειξη αποχαιρετισμού.

Instagram: @tasgartilia

Στο σαλόνι του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη επικρατούσε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, με τα παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια να παίζουν δυνατά και όλους τους παρευρισκόμενους να μη σταματούν να χορεύουν και να αγκαλιάζονται εμφανώς συγκινημένοι.

Instagram: @georgiou82
Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου με τον γαμπρό, Αντρέα Γεωργίου. | Instagram: @georgiou82

Όπως φαίνεται, ο ίδιος επέλεξε για τη μεγάλη ημέρα της ζωής του μαύρο παντελόνι, λευκό σακάκι με παπιγιόν και γαμπριάτικα παπούτσια του ελληνικού luxury brand Bilero δημιουργώντας ένα ultra chic outfit. 

A stunning bridal look!

Η σύζυγος του Αντρέα Γεωργίου και makeup artist στις τηλεοπτικές σειρές του, Σιμώνη Χριστοδούλου, επέλεξε δημιουργία της δημοφιλούς Κύπριας σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου. Πρόκειται για ένα μακρυμάνικο, στενό, δαντελένιο νυφικό, με cut-outs στα πλευρά, floral λεπτομέρειες και βαθύ V-neck, το οποίο η εκθαμβωτική νύφη απογείωσε με πέπλο πολλών μέτρων και bridal shoes Bilero.

Instagram: @geo.conxx

Για το bridal hairstyle, η 27χρονη επέλεξε χαλαρούς κυματισμούς σε half-up, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε nude αποχρώσεις.

Instagram: @tampou_official_fanpage

Οι 3 κουμπάροι του γάμου

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν 3 πολύ αγαπημένοι τους άνθρωποι: η σεναριογράφος των σειρών του Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, ο ηθοποιός και συνεταίρος του γαμπρού Κούλλης Νικολάου, και η – λιγότερο γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά κολλητή των newlyweds- Άντρεα Παχίτη, που εργάζεται ως στιλίστρια στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αλλά και στο «Ταμπού» που θα δούμε στο ίδιο κανάλι τη νέα σεζόν.

Ο Αντρέας Γεωργίου με την κουμπάρα του και σεναριογράφο όλων των σειρών του, Βάνα Δημητρίου. | Photo: @georgiou82
Η Άντρεα Παχίτη | Instagram: @pachiti_antrea

Οι celebrities καλεσμένοι

Όλοι οι ηθοποιοί των σειρών του Αντρέα Γεωργίου ήταν καλεσμένοι στον γάμο του, όπως επίσης και το τεχνικό προσωπικό, ενώ όσοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Κύπρο διέμειναν σε ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας, κάτι που είχε φροντίσει εδώ και καιρό το ζευγάρι.

Ανάμεσά στους προσκεκλημένους ήταν η διεθνούς φήμης ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Τόλμη και Γοητεία» Katherine Kelly Lang με την οποία ο γαμπρός είχε συνεργαστεί στις «8 λέξεις», η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο Χρήστος Λούλης, η Κοραλία Καράντη, η Βάσια Παναγοπούλου, η Μαρίλια Μητρούση, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Νίκος Κοσώνας, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη κ.ά.

Η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα (δεξιά). | Instagram: @ifigenia_tzola
Η Katherine Kelly Lang λίγο πριν βρεθεί στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου. | Instagram: @katherinekellylang

The love story

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γνωρίστηκαν το 2018, με αφορμή τη συνεργασία τους στη σειρά του ALPHA, «Τατουάζ». Εκείνη βρέθηκε στην παραγωγή ως makeup artist των ηθοποιών και σχεδόν αμέσως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα, κρίσεις και χωρισμούς, που, όπως φάνηκε σήμερα, είχε το πιο happy end.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yes I Do (@yesidogr)

 

Ο Αντρέας Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου στις καλοκαιρινές διακοπές τους. | Facebook: Αντρέας Γεωργίου-Andreas Georgiou Fan Club

Ο 42χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την προσωπική του ζωή και μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί».

Η Σιμώνη Χριστοδούλου με το διαμαντένιο μονόπετρο στο δεξί της χέρι, το οποίο της χάρισε ο Αντρέας Γεωργίου. | Instagram: @simoni.chr

Εμείς ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

RELATED POSTS