Με ένα λαμπερό «White Party» ξεκίνησαν οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παγκοσμίου φήμης πολυτελές θέρετρο Costa Navarino.

Ο «Greek Freak» και η επί σχεδόν 10 χρόνια σύντροφός του και μητέρα των 3 παιδιών του, έφτασαν με σκάφος και ντυμένοι στα λευκά (ο Γιάννης με βερμούδα και πουκάμισο και η Mariah με mini φόρεμα) στο bar «Between», το οποίο βρίσκεται στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W». Με φόντο τα χρώματα της δύσης του ηλίου και πιασμένοι χέρι-χέρι, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που προβλήθηκε από την ΕΡΤ, πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή και γεμάτη κέφι είσοδο, με τους καλεσμένους να μη σταματούν να τους χειροκροτούν!

Δείτε το βίντεο:

Οι VIP αφίξεις

Η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχει αυξηθεί σημαντικά από χθες, καθώς οι περίπου 200 προσκεκλημένοι του ζευγαριού καταφθάνουν αεροπορικώς, κυρίως από το εξωτερικό, με ιδιωτικά jets και ελικόπτερα. Μεταξύ των καλεσμένων που βρίσκονται ήδη στη μεσσηνιακή γη είναι οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Milwaukee Bucks, ενώ έχουν λάβει πρόσκληση και σκοπεύουν να ανταποκριθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο θρύλος του NBA Lebron James, η Serena Williams, συμπαίκτες του γαμπρού από την Εθνική Ελλάδος και πρώην συναθλητές του από τον Φιλαθλητικό.

The 2nd pre-wedding party

Αύριο (Σάββατο 31/8) οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με το «Nigerian Party», ως φόρος τιμής στην καταγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου οι καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή και γεμάτη χρώμα νότα στην εκδήλωση.

RELATED POSTS

Παντρεύτηκαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler Mcbeth!

Το παραμυθένιο γαμήλιο σκηνικό, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και το μενού της δεξίωσης.

Ed Westwick | Ο «Chuck Bass» του Gossip Girl παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Ιταλία!

Ο ονειρεμένος destination γάμος, το πρώτο post των newlyweds και ο… λιλιπούτειος κουμπάρος.

Destination wedding alert! Παντρεύεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης η δημοσιογράφος είπε το «yes, I do» στον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Το νέο τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με το πιο summery εξώφυλλο!

...και την υπογραφή του ταλαντούχου Κώστα Σπαθή!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press