Μπορεί όλοι να περίμεναν πως ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (1/9), όμως ο «Greek Freak»… είχε άλλα σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Δεκατιανοί», το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει 3 παιδιά, παντρεύτηκε σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 11.00, στο πολυτελές θέρετρο Costa Navarino, με κουμπάρο τον κολλητό και συμπαίκτη του γαμπρού στο Milwaukee Bucks, Khris Middleton.

Μάλιστα, έγινε διπλή τελετή σε παραλία του resort, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Mariah καθολική.

Instagram: @sincerelyymariah

The VIP guests

Στον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού έδωσαν το παρών 220 άτομα, τα 30 από τα οποία θεωρούνται πολύ υψηλοί προσκεκλημένοι – ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα, η Serena Williams και ο Lebron James.

Ακόμη, στη Μεσσηνία βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους, ο Νίκος Ζήσης, αλλά και ο Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης λίγο πριν το Nigerian party του ζευγαριού, το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8). | Instagram: @olympiachop

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι μετά τη γαμήλια τελετή, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να ξεναγήσει τους υψηλούς προσκεκλημένους του στην Πύλο.

The wedding party

Το γαμήλιο πάρτι της Mariah Riddlesprigger και του διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστα του NBA πρόκειται να ξεκινήσει στις 18.30, ενώ τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Το ιδιαίτερα προσεγμένο wedding menu θα κοστίσει 250 ευρώ ανά άτομο, ενώ το συνολικό κόστος θα φτάσει περίπου τα 100.000 ευρώ.

Instagram: @sincerelyymariah

Ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ. Τέλος, στη διάθεση των καλεσμένων θα βρίσκεται και το κελάρι του luxury θερέτρου, με τα ελληνικά, σπάνιας ποικιλίας, κρασιά του.

Yes I Do Note: Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η υβριδική γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19.00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το wedding party, οπότε… stay tuned για να δούμε μαζί την κορύφωση των εορτασμών του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah Riddlesprigger.

RELATED POSTS