Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Mariah Riddlesprigger, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο Navarino Hills, μια γραφική περιοχή της Costa Navarino με γήπεδα του γκολφ και θέα στον όρμο του Ναυαρίνου, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυλαία των τριήμερων γαμήλιων εορτασμών.

Στον πολυσυζητημένο γάμο του «Greek Freak» έδωσαν το παρών εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε μάλιστα, από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου Νίκος Γκίκας, δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κολλητός και συμπαίκτης του γαμπρού στη Milwaukee Bucks Khris Middleton, που λέγεται ότι ήταν και ο κουμπάρος, ο Bobby Portis Jr., ο Jrue Holiday, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Χρήστος Σαλούστρος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Instagram @nikthegik8

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυστηρά ώστε κανείς, εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό της δεξίωσης, να μην πλησιάσει στον χώρο και να μη διαρρεύσουν στιγμές από την τελετή και το wedding party. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα, ότι όλοι όσοι εργάστηκαν για τον γάμο υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού.

Instagram @nikthegik8

RELATED POSTS