Δεν γίνεται παρά να συμφωνήσετε μαζί μας: η Cate Blanchett είναι η βασίλισσα των red carpets! Κι αυτό, γιατί ξέρει πώς να ξεχωρίζει πάντα στις επίσημες εμφανίσεις της δημιουργώντας ultra chic looks, που σε χρόνο dt γίνονται viral. Όπως viral έγινε και η haute couture δημιουργία Louis Vuitton που φόρεσε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας 2024, δίνοντας το απόλυτο fashion inspo στις νύφες του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Instagram: @louisvuitton

She made heads… turn!

Η 55χρονη star κατέφθασε στο 81ο Venice Film Festival για να παρακολουθήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας σειράς του Apple TV+ Disclaimer φορώντας custom-made, maxi φόρεμα του οίκου Louis Vuitton σε gleaming λευκή απόχρωση, και κατάφερε για ακόμη μία φορά να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα. Όχι άδικα, βέβαια, αφού το φόρεμα αγκαλιάζει εκπληκτικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της, διαθέτει γεωμετρικές γραμμές, high neck και όγκο στους ώμους, ενώ το statement στοιχείο του είναι το sheer ύφασμα -με λευκά, λαμπερά κρύσταλλα- που αιωρείται πάνω από το μπούστο. Μιλάμε για ένα αριστούργημα!

Το luxury outfit έχει ολοκληρωθεί με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και διαμαντένια σκουλαρίκια αλλά και με ένα minimal beauty look με wavy χτένισμα και glow skin – δύο από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στον κόσμο της ομορφιάς.

Let’s go bridal shopping!

Το red carpet look της Cate Blanchett είναι ιδανικό για φθινοπωρινούς και χειμερινούς γάμους – ειδικά για τελετές που πραγματοποιούνται σε επιβλητικά δημαρχεία ή σε εμβληματικές εκκλησίες, όπως η Μητρόπολη Αθηνών.

Σε περίπτωση λοιπόν που ετοιμάζεστε να πείτε και επίσημα «yes, I do» μέσα στους επόμενους μήνες, όμως ακόμη δεν έχετε βρει το κατάλληλο bridal dress, ήρθε η ώρα να εμπνευστείτε από τη Hollywood star. Εμείς θα σας βοηθήσουμε σε αυτό το ταξίδι παρουσιάζοντάς σας 3 show-stopping gowns. Scroll down και… με το καλό!

Κρεπ bridal gown Sadie, Solace London, Mytheresa

 

Σατέν, κρεπ gown, Alex Perry, Net-a-porter

 

Bridal dress Ioan, Galvan, Farfetch

 

RELATED POSTS