Κι εκεί που είχατε ήσυχο το κεφάλι σας καθώς σχεδόν όλες οι προετοιμασίες του γάμου είχαν διευθετηθεί, ξαφνικά παρατηρείτε ότι τα μαλλιά σας έχουν χάσει την ελαστικότητα και τη δύναμή τους, ενώ η τριχόπτωση τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη.

«Μα το νυφικό χτένισμά μου θα είναι σκέτη αποτυχία αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Καταστροφή!», σκέφτεστε επανειλημμένως. Brides-to-be, ψυχραιμία! Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να μένουν τούφες πάνω στη βούρτσα σας καθημερινά αυτήν την περίοδο -είναι η λεγόμενη εποχική τριχόπτωση– ενώ σίγουρα έχει παίξει ρόλο και το γαμήλιο άγχος. Ποια είναι όμως η λύση; Το σαμπουάν και ο ορός από τη σειρά με κινίνη για δυνατά μαλλιά της Klorane, ενός premium, eco-friendly brand ομορφιάς, που πρωτοπορεί και εξελίσσεται διαρκώς.

Freepik.com/bristekjegor

Hair wash stories

Από τη φθινοπωρινή νυφική ρουτίνα περιποίησης δεν γίνεται να λείπει το σαμπουάν με κινίνη και βιολογικό εντελβάις της Klorane, που επαναφέρει τη δύναμη και τη ζωτικότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με διακριτικό ξυλώδες άρωμα και 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, είναι πλούσιο σε βιταμίνη B και καφεΐνη, καθαρίζει απαλά και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας από τη ρίζα περιορίζοντας το σπάσιμο.

Your ticket to perfection

Για να αποκτήσετε ακόμα πιο υγιή μαλλιά, με ελαστικότητα και ανθεκτικότητα, πείτε «yes, I do» στον ορό κατά της τριχόπτωσης με κινίνη και βιολογικό εντελβάις της Klorane. Έχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι εμπλουτισμένος με θρεπτικά συστατικά, όπως το μαγγάνιο, η μενθόλη, η βιταμίνη Β και η καφεΐνη, σταματά την τριχόπτωση έπειτα από 12 μόνο χρήσεις, δηλαδή από τον πρώτο κιόλας μήνα*, ενώ μετά από 3 μήνες εφαρμογής τα μαλλιά είναι ορατά πιο πυκνά και αναζωογονημένα. Με λίγα λόγια, χαρίζει άμεση καταπράυνση και παράλληλα μία απίστευτα δροσερή αίσθηση. Plus: Θα ενθουσιαστείτε με το τονωτικό άρωμα δάσους!

Howto

Συστήνεται τρίμηνη χρήση του ορού της Klorane. Χρησιμοποιήστε τον σωστά ως εξής:

  • Ψεκάστε 10 φορές σε στεγνό ή νωπό τριχωτό της κεφαλής και σε όλο το μήκος των μαλλιών.
  • Κάντε μασάζ με τα δάχτυλα ώστε να απορροφηθούν σε βάθος τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος.
  • Να εφαρμόζεται 2-3 φορές την εβδομάδα.
  • Κατάλληλο και για τις θηλάζουσες μητέρες.

Yes I Do Infos

#1 Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν και τον ορό με κινίνη και βιολογικό εντελβάις της Klorane όλο τον χρόνο, ώστε να έχετε δυνατά μαλλιά κάθε ημέρα!

#2 Τα προϊόντα Klorane είναι δερματολογικά ελεγμένα και διαθέσιμα στα φαρμακεία.

*+3,114 υπάρχουσες τρίχες σε φάση ανάπτυξης.
Μ.Ο. από φωτοτριχόγραμμα αποτέλεσμα σε 45 άτομα με αντιδραστική τριχόπτωση, 3 εφαρμογές την εβδομάδα για έναν μήνα.

RELATED POSTS