Αν κάθε φορά που θαυμάζετε έναν ηθοποιό, στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη, αναρωτιέστε ποιος τυχερός βρίσκεται στο πλευρό του, ετοιμάσαμε για εσάς ένα αφιέρωμα στους αληθινούς συντρόφους των πρωταγωνιστών σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, και μια από τις μεγαλύτερες πηγές στιλιστικής έμπνευσης, το «Emily in Paris», ενώ μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν, στις 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Μάλλον δεν θα εκπλαγείτε, μάλιστα, να μάθετε -αν δηλαδή δεν το γνωρίζετε ήδη- ότι οι «Mindy Chen» (Ashley Park) και «Nicolas de Léon» (Paul Forman) δεν είναι ζευγάρι μόνο στη μικρή οθόνη αλλά και στη ζωή. Η πρώτη παράγραφος τους ανήκει δικαιωματικά – συγγνώμη, Lilly Collins.

Ashley Park – Paul Forman

Οι φήμες ότι είναι μαζί ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2023 αλλά επιβεβαιώθηκαν από τους ίδιους τον Ιανουάριο του 2024, μετά από ένα παρ’ ολίγον τραγικό γεγονός, τη νοσηλεία της Park εξαιτίας μιας αμυγδαλίτιδας που οδήγησε σε σηπτικό σοκ. Το λιγότερο που είχε να κάνει, αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο, ήταν να εκφράσει την ευγνωμοσύνη προς τον σύντροφό της με μια ανάρτηση στο Instagram: «Με βοήθησες να ηρεμήσω και με υποστήριξες στις διακομιδές μου με ασθενοφόρα, σε τρία άγνωστα για μένα νοσοκομεία, στην εντατική, σε άπειρες εξετάσεις και ενέσεις, στον ανυπόφορο πόνο, σε όλη αυτή τη σύγχυση που ζήσαμε όταν ήμασταν μόνοι μας στην άλλη άκρη του κόσμου». Μια από εκείνες τις περιπτώσεις όπου η ζωή ξεπερνά και το πιο τρυφερό σενάριο.

Instagram @ashleyparklady

Lily Collins

Μπορεί η ερωτική ζωή της σαν «Emily» να είναι αρκετά άστατη ώστε να κρατά σε αγωνία τους θεατές από σεζόν σε σεζόν αλλά στην πραγματικότητα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενά της, έχει βρει τον έναν και μοναδικό στο πρόσωπο του κινηματογραφιστή Charlie McDowell – και μάλιστα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: «Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ήξερα ότι θα ήθελα μια μέρα να γίνω η γυναίκα του. Το μόνο ερώτημα ήταν το πότε». Και εκτός λοιπόν από τον γάμο τους το 2021 μετρούν και καλλιτεχνικές συνεργασίες όπως στην ταινία «Windfall». Όμως τα προφανή κοινά τους δεν περιορίζονται στην αγάπη τους για την τέχνη αλλά επεκτείνονται στο γεγονός ότι και οι δύο είναι παιδιά διάσημων γονιών: η Collins του μουσικού Phil Collins και της ηθοποιού Jill Tavelman, ενώ ο McDowell των ηθοποιών Malcolm McDowell και Mary Steenburgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)


Camille Razat

Η ηθοποιός που στη σειρά ενσαρκώνει την ομώνυμή της ηρωίδα είναι αρραβωνιασμένη με τον φωτογράφο Etienne Baret. Και μπορεί η τελευταία τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί να ήταν το 2023, αλλά με ένα αφιέρωμα στο Architectural Digest, το οποίο υποδέχτηκαν στο loft τους στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2024 (η φωτογράφιση ήταν φυσικά του Baret), επιβεβαίωσαν ότι παραμένουν ζευγάρι.


Kate Walsh

Η «Madeline» κι αν έχει μια κινηματογραφική ιστορία αγάπης στις αποσκευές της! Με τον σύντροφό της, Andrew Nixon, αγρότη από την Αυστραλία, γνωρίστηκαν σε μια αποστολή του National Geographic στην Ανταρκτική το 2020 και σήμερα ζουν μαζί στη μακρινή ήπειρο.

Instagram @katewalsh

Lucien Laviscount

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι φήμες έχουν συνδέσει ερωτικά στο παρελθόν τον γοητευτικό «Alfie» με ένα πλήθος γυναικών, όπως οι Kelly Osborne και Hannah John-Kamen (ίσως θυμόμαστε την τελευταία από τα περάσματά της από σειρές όπως οι «Misfits», «Black Mirror», «The Hour»). Στην πραγματικότητα καμία δεν έχει επιβεβαιωθεί, όπως δεν έχει επιβεβαιωθεί και η νέα φήμη ότι σχετίζεται ερωτικά με τη Shakira – που ξεκίνησε όταν, μετά τον χωρισμό της, πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του «Punteria». Το βέβαιο είναι ότι εθεάθησαν παρέα μετά από μια συναυλία της στη Νέα Υόρκη και ότι εκείνος δεν χάνει ευκαιρία να την εκθειάζει στις συνεντεύξεις του (ως δημιουργό, βεβαίως).

Instagram @its_lucien

Lucas Bravo

Σε αντίθεση με τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον ελκυστικό «Gabriel», η ερωτική ζωή του φαίνεται να βρίσκεται σε στασιμότητα – ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει, καθώς τηρεί σιγή ιχθύος για τα προσωπικά του. Σε παλαιότερη συνέντευξή του πάντως έμοιαζε αποφασισμένος να μην μπλέξει την επαγγελματική ζωή του με την ερωτική: «Το κινηματογραφικό σετ είναι χώρος εργασίας οπότε θέλω να κρατήσω το κλίμα σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά πραγματικά προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο να εστιάζω στην ιστορία που θέλουμε να αφηγηθούμε, την ερμηνεία και τον χαρακτήρα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucas Bravo (@lucasnbravo)

Cover photo: Instagram@lilycollins

RELATED POSTS

Emily in Paris: Τα μαθήματα ζωής που πήραμε από τον γάμο της Camille και του Gabriel!

Όχι, δεν αξίζει να παντρευτείς έναν άντρα που είναι ερωτευμένος με άλλη, ακόμα και αν μέσα στην κοιλιά σου μεγαλώνει το παιδί του.

Philippine Leroy-Beaulieu: Όταν η Sylvie του Emily in Paris περπάτησε ως νύφη στην πασαρέλα γαλλικού οίκου

Η 59χρονη ηθοποιός που κλέβει την παράσταση από την Emily στη σειρά του Netflix, φόρεσε το πιο εξτράβαγκαντ νυφικό που μπορείς να φανταστείς, δια χειρός Weinsanto.

Happy anniversary! Η Francesca Ferragni γιορτάζει έναν χρόνο γάμου κι εμείς κάνουμε wedding recap

365 ημέρες μετά… κι ακόμα θυμόμαστε την παραμυθένια τοποθεσία, το γαμήλιο set-up και τα δύο νυφικά που φόρεσε η αδερφή της Chiara Ferragni.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press