Μάρτυρας στον γάμο της fashion influencer Veronica Ferraro και του μουσικού Davide Simonetta έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (12/9) η Chiara Ferragni. Η 37χρονη επιχειρηματίας πάντρεψε την κολλητή της σε ένα ονειρεμένο venue στην ιταλική εξοχή και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα τόσο με το ρομαντικό look της στην τελετή όσο και με το sexy party dress που φόρεσε στη γαμήλια δεξίωση.

Instagram: @chiaraferragni
Instagram: @chiaraferragni

Τhe maid of honor style

Η Chiara Ferragni εμφανίστηκε στην τελετή με ένα μεταξωτό, maxi slip dress σε baby pink απόχρωση, με βαθύ V-neck και τρισδιάστατα λουλούδια στους ώμους, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με half-up χτένισμα και matchy-matchy μακιγιάζ σε ροζ τόνους.

 

Για το wedding party επέλεξε ένα ultra θηλυκό, strapless, mini φόρεμα και πάλι σε ροζ χρώμα, με embellished τρισδιάστατα λουλούδια, ώστε να έχει ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, άλλαξε και χτένισμα αφήνοντας κάτω τα μαλλιά σε χαλαρούς κυματισμούς.

Instagram: @chiaraferragni
Photo: www.fanpage.it
Instagram: @gianlucaomodeo

Ο συγκινητικός λόγος της Chiara Ferragni

Καλεσμένες στον γάμο ήταν, φυσικά, και οι αδερφές της κουμπάρας, Francesca και Valentina Ferragni. Η Francesca, μάλιστα, μοιράστηκε πρώτη από όλους στιγμιότυπα από τη γαμήλια τελετή σε Instagram Stories, μεταξύ άλλων και ένα μέρος από τον συγκινητικό λόγο που έβγαλε η Chiara για να τιμήσει τη νύφη.

Η Francesca Ferragni με burnt orange φόρεμα. | Instagram: @fraferragni

 

«Τείνουμε να ξεχνάμε τι κάνουν ή λένε οι άνθρωποι, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε πώς μας έκαναν να αισθανθούμε. Σε όλα αυτά τα 17 χρόνια, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με έκανες να νιώσω ασφάλεια, με έκανες να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Είσαι η καλύτερή μου φίλη αλλά και η συνοδοιπόρος μου στην περιπέτεια, ο ώμος για να κλάψω και ο άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε κάθε τρέλα που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανές. Είσαι μοναδικός άνθρωπος και είσαι πάντα μέλος της οικογένειάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον συγκινητικό λόγο της η Chiara Ferragni.

Η νύφη με τους δύο μάρτυρες του γάμου. | Instagram: @chiaraferragni

Μαζί με τη διάσημη Ιταλίδα influencer, μάρτυρας στον γάμο ήταν και ο Gianluca Omodeo, γνωστός Pr & Digital Communications Manager του Μιλάνου.

Ποιοι είναι οι Veronica Ferraro και Davide Simonetta

Η 37χρονη Veronica Ferraro είναι διάσημη Ιταλίδα fashion influencer και έχει συνεργαστεί με τους οίκους Louis Vuitton, Dior, Fendi και Chanel. Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές στις σελίδες περιοδικών όπως Vogue, Marie Claire και Harper’s Bazaar, ενώ παρακολουθεί συχνά τις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.

Είναι κολλητή φίλη της Chiara Ferragni εδώ και 17 χρόνια, και μάλιστα ήταν μία από τις bridesmaids στον μεγαλοπρεπή γάμο της με τον Fedez, το 2018.

Η Veronica Ferraro με νυφικό Atelier Emé και ο Davide Simonetta. | Instagram: @veronicaferraro

Ο Davide Simonetta είναι 41 ετών και ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες και μουσικούς παραγωγούς της Ιταλίας. Το 2021 έγινε ζευγάρι με τη -σύζυγό του πλέον- Veronica Ferraro, με την οποία τον Ιούλιο του 2023 αρραβωνιάστηκαν.

RELATED POSTS

Chiara Ferragni | Ερωτευμένη ξανά 5 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Fedez

Ποιος είναι ο Andrea Bisciotti που λέγεται ότι της έχει κλέψει την καρδιά;

Fedez | Ξανά ερωτευμένος τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του από την Chiara Ferragni

Ποια είναι η πανέμορφη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Ο Fedez μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Chiara Ferragni: «Δυστυχώς, δεν αντέξαμε»

Με δάκρυα στα μάτια, ο Ιταλός ράπερ «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για το τέλος του γάμου του.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press