Το πρόγραμμα όλων μας είναι ούτως ή άλλως απαιτητικό, ειδικά όταν κλείνουμε ημερομηνία γάμου και αρχίζουμε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για να τον οργανώσουμε όπως ακριβώς ονειρευόμαστε. Αν μάλιστα αυτό το όνειρο περιλαμβάνει το να αποκτήσουμε, ή να διατηρήσουμε, μια ιδανική σιλουέτα, που θα αναδείξει τέλεια το νυφικό, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει: Σε μια περίοδο που δεν προλαβαίνουμε να μαγειρεύουμε καθημερινά υγιεινά γεύματα στο σπίτι ούτε θέλουμε να βγούμε εκτός budget παραγγέλνοντας συχνά απ’ έξω, πώς θα ελέγξουμε τον δείκτη της ζυγαριάς χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας, χωρίς να νιώσουμε πείνα και έλλειψη ενέργειας;

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Photo: @bristekjegor (Freepik)

Η απάντηση είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας, δηλαδή στον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο το 1984, αρχικά ως Τhe Cambridge Diet. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χάσουν βάρος και να ζήσουν πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένες ζωές. Αυτή την εποχή, των νέων ξεκινημάτων, είναι η ιδανική ευκαιρία να την ανακαλύψουμε, να εστιάσουμε σε στόχους όπως η μείωση της κατανάλωσης πρόχειρου φαγητού και η διατήρηση της υγείας μας και να μπούμε στο Lifestyle πρόγραμμά της.

7 λόγοι για να επιλέξουμε το Lifestyle πρόγραμμα της The 1:1 Diet

Από την αρχή έχουμε στο πλευρό μας έναν προσωπικό Σύμβουλο: Αφού συζητήσουμε μαζί του τους στόχους μας και του περιγράψουμε την καθημερινότητα και τις δυσκολίες μας, θα μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου θα τον έχουμε πάντα στο πλευρό μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Καθημερινά θα καταναλώνουμε από ένα γεύμα The 1:1 Diet στην ημερήσια διατροφή μας, ώστε να διατηρούμε υψηλά τα επίπεδα ενέργειάς μας, νόστιμα και υγιεινά.

Μπορούμε να το ακολουθήσουμε με μεγάλη ευκολία, ακόμα και αν δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία σε προγράμματα διατροφής: Δεν απαιτεί περίπλοκες οδηγίες ή εξειδικευμένες γνώσεις, γεγονός που το καθιστά ιδανικό και για αρχάριους. Σε αυτό θα βοηθήσει και η βελτίωση της διάθεσής μας μέσα από τη σωστή διατροφή, η οποία συνδέεται άμεσα με την ψυχική υγεία, καθώς συμβάλλει στη μείωση του άγχους, ενισχύει την ευεξία και τη γενικότερη αίσθηση ευτυχίας.

Δεν χρειάζεται να αφιερώνουμε χρόνο στην προετοιμασία των γευμάτων: Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan προσφέρει μια ποικιλία από θρεπτικά και χορταστικά γεύματα τα οποία μπορούν να καταναλωθούν αμέσως, ή να προετοιμαστούν σε μόλις 3 λεπτά, χωρίς να απαιτούν μαγείρεμα. Όλα είναι πλήρη, θρεπτικά και διατίθενται σε τόσες επιλογές ώστε ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Περιλαμβάνει και γεύματα που μπορούμε να παίρνουμε παντού μαζί: Ακόμα και στον δρόμο για την πρόβα νυφικού ή για το venue όπου σκεφτόμαστε να κάνουμε τη γαμήλια δεξίωση, ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε ή το πόσο πιεσμένο είναι το πρόγραμμά μας σε κάθε στιγμή, προϊόντα όπως μια μπάρα ή ένα ρόφημα της The 1:1 Diet είναι ιδανικές λύσεις, καθώς αποτελούν πλήρη διατροφικά γεύματα που είναι εύκολα στη μεταφορά και την κατανάλωση.

Δεν υποφέρουμε από διακυμάνσεις στα επίπεδα ενέργειάς μας: Τα γεύματα του προγράμματος προσφέρουν στον οργανισμό ένα άμεσο ενεργειακό boost, καθώς παρέχουν άμεση βιοδιαθεσιμότητα όλων των απαραίτητων βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, χωρίς να οδηγούν στην απότομη πτώση της ενέργειας που συνήθως υπάρχει μετά από ένα βαρύ γεύμα.

Εξοικονομούμε σημαντικά ποσά χρημάτων: Η The 1:1 Diet βοηθάει και στην εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς τα πλήρη γεύματά της είναι πιο οικονομικά από οποιαδήποτε επιλογή delivery. Επιπλέον, αν ακολουθείς το πρόγραμμα Lifestyle της The 1:1 Diet για 10 συνεχόμενους μήνες, μπορείς να εξασφαλίσεις δωρεάν το μεσημεριανό σου γεύμα για τους επόμενους δύο μήνες!

Έχει εκατοντάδες καταγεγραμμένα οφέλη για την υγεία: Συγκεκριμένα, διεθνείς έρευνες έχουν αναδείξει μέχρι στιγμής 169 οφέλη, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και η πρόληψη χρόνιων ασθενειών. Έτσι, η The 1:1 Diet ενδείκνυται ακόμα και αν δεν θέλουμε να χάσουμε βάρος αλλά, απλά, να ενισχύσουμε την ευεξία μας ώστε ο γάμος μας να μας βρει στην καλύτερη από κάθε άποψη εκδοχή του εαυτού μας. Και επειδή δεν πρόκειται για δίαιτα αλλά για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση προς έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, θα βελτιώσει συνολικά την υγεία μας, ώστε να εξασφαλίσουμε πολλά και όμορφα χρόνια μαζί με τον αγαπημένο μας.

Yes I Do Note: Επικοινωνούμε με τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan άμεσα, είτε καλώντας στο 212 213 4383 είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας Σύμβουλος θα έρθει σε επαφή μαζί μας και θα μας ενημερώσει λεπτομερώς, αφού συζητήσουμε όσα μάς απασχολούν σχετικά με τη διαχείριση του βάρους μας.

Facebook: @one2oneDiet.gr

Instagram: @one2onediet.gr

YouTube: @one2onedietGR

RELATED POSTS

The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan | Καλωσορίστε τη νέα σας ζωή με λιγότερα κιλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Μαλαματένια Δαφνοπούλου μιλάει στο Yes I Do για την εμπειρία της από το πρόγραμμα διατροφής The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

THE 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan | Το ταξίδι της απώλειας βάρους για τον γάμο αρχίζει με το… «yes, I do»

Οι ανάγκες των weds-to-be είναι πιο ιδιαίτερες, καθώς τις περισσότερες φορές επιθυμούν πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press