Τον εκλεκτό της καρδιάς της Jeremy Dufrene παντρεύτηκε η Lana Del Rey, έπειτα από μόλις έναν μήνα σχέσης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της PageSix. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι μαζί από τον περασμένο Αύγουστο, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια ιδιωτική, υπαίθρια τελετή στη Λουιζιάνα, ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Instagram: @honeymoon

The wedding outfits

Η 39χρονη τραγουδίστρια εθεάθη down the aisle συνοδευόμενη από τον μπαμπά της, Robert Grant, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό. Για την πιο σημαντική ημέρα στη ζωή της επέλεξε ένα minimal, λευκό νυφικό σε princess style με πτυχώσεις στο μπούστο, ενώ ολοκλήρωσε τη νυφική εμφάνισή της με wavy αλογοουρά, που ήταν στολισμένη με λευκή, σατέν κορδέλα.

Ο Jeremy Dufrene φόρεσε σκουρόχρωμο κοστούμι, γιλέκο και καφέ δερμάτινα παπούτσια.

Το love story του ζευγαριού  

Η Lana Del Rey και ο Jeremy Dufrene γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια – σίγουρα από το 2019, οπότε και δημοσιεύθηκε μία κοινή φωτογραφία τους στο Facebook- , όμως οι πρώτες φήμες για τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι, με ένα TikTok video στο οποίο φαίνονταν να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Αρχικά, η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα αρνήθηκε ότι διατηρεί δεσμό με τον Dufrene σε ένα σχόλιο στο Instagram, στις 31 Αυγούστου. Ωστόσο, στις 7 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους έδωσαν το παρών στον γάμο του μοντέλου Karen Elson στη Νέα Υόρκη και, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους, φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Instagram: @honeymoon

Περίπου έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους λοιπόν, στις 23 Σεπτεμβρίου, η Lana Del Rey και ο Jeremy Dufrene έβγαλαν άδεια γάμου, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται σε ρεπορτάζ της Page Six.

Ποιος είναι ο Jeremy Dufrene

Ο Dufrene είναι 56 ετών και εργάζεται ως καπετάνιος σε μια εταιρεία τουριστικών σκαφών στη Λουιζιάνα, κοντά στη Νέα Ορλεάνη. Συγκεκριμένα, ξεναγεί τους επισκέπτες στους βάλτους και τα έλη, προσφέροντας μια εμπειρία εξοικείωσης με την τοπική άγρια ζωή και κυρίως με αλιγάτορες.

Η Lana Del Rey και ο Jeremy Dufrene. | Photo: Lana Del Rey/Facebook

Σύμφωνα με το PEOPLE, ο σύζυγος της Lana Del Rey έχει αποκτήσει 3 παιδιά, έναν γιο και 2 κόρες, από τον προηγούμενο γάμο του.

RELATED POSTS

Power red! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το απόλυτο κόκκινο φόρεμα για καλεσμένη σε γάμο

Η παρουσιάστρια του Happy Day μαγνήτισε τα βλέμματα με το look της πρεμιέρας της.

Emmy Awards 2024 | 8 ερωτευμένα (και super chic) ζευγάρια που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Το red carpet των αμερικανικών βραβείων μετατράπηκε στο απόλυτο… date night spot!

Η Chiara Ferragni έγινε κουμπάρα! Τα δύο εκθαμβωτικά outfits & ο λόγος της στη γαμήλια τελετή

Η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας πάντρεψε την καλύτερή της φίλη Veronica Ferraro με τον αγαπημένο της Davide Simonetta.

Happy anniversary! Η Francesca Ferragni γιορτάζει έναν χρόνο γάμου κι εμείς κάνουμε wedding recap

365 ημέρες μετά… κι ακόμα θυμόμαστε την παραμυθένια τοποθεσία, το γαμήλιο set-up και τα δύο νυφικά που φόρεσε η αδερφή της Chiara Ferragni.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press