Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνω Μάτσα. Το ζευγάρι, έπειτα από 3,5 χρόνια γάμου και την απόκτηση δίδυμων παιδιών, αποφάσισε να χωρίσει, όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Κουρτάκη στα parapolitika.gr.

 

Instagram: @olgakefalogianni

The end…

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η υπουργός Τουρισμού βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε διάσταση με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, και πως το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κρίση στον γάμο της, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

The wedding

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης τον Μάιο του 2021 στις Σπέτσες, ενώπιον ελάχιστων συγγενών και φίλων. Μία εκ των κουμπάρων ήταν η εξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ ακολούθησε τραπέζι για λίγα άτομα στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Το love story 

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ” , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Instagram: @olgakefalogianni

Όσο για τη γνωριμία τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αποκαλύψει πως ο συνθέτης δεν γνώριζε καν ποια είναι: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη, που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

RELATED POSTS

Power red! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το απόλυτο κόκκινο φόρεμα για καλεσμένη σε γάμο

Η παρουσιάστρια του Happy Day μαγνήτισε τα βλέμματα με το look της πρεμιέρας της.

Η Chiara Ferragni έγινε κουμπάρα! Τα δύο εκθαμβωτικά outfits & ο λόγος της στη γαμήλια τελετή

Η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας πάντρεψε την καλύτερή της φίλη Veronica Ferraro με τον αγαπημένο της Davide Simonetta.

Happy anniversary! Η Francesca Ferragni γιορτάζει έναν χρόνο γάμου κι εμείς κάνουμε wedding recap

365 ημέρες μετά… κι ακόμα θυμόμαστε την παραμυθένια τοποθεσία, το γαμήλιο set-up και τα δύο νυφικά που φόρεσε η αδερφή της Chiara Ferragni.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press