Η καρδιά της νυφικής μόδας «χτυπά» στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες! Οι πιο διάσημοι οίκοι παγκοσμίως έχουν ήδη παρουσιάσει τις εμβληματικές συλλογές τους για τη σεζόν Fall 2025, τα social media έχουν γεμίσει με αριστουργηματικές εικόνες και εμείς δεν χορταίνουμε να σκρολάρουμε και να ανακαλύπτουμε κομμάτια πραγματικά έργα τέχνης.

Σε αυτό το άρθρο αποφασίσαμε να κάνουμε focus στη Galia Lahav, η οποία παρουσίασε μία collection… σκέτη μαγεία. Με τίτλο «Suivez moi» (aka «Ακολουθήστε με») και με αναφορές στον 18ο αιώνα, η νέα συλλογή της καταξιωμένης σχεδιάστριας τιμά τους οραματιστές του σήμερα και του αύριο, καθώς και εμβληματικές μορφές του παρελθόντος, όπως η Rose Breton, η μοδίστρα της Μαρίας Αντουανέτας, που έθεσε τάσεις οι οποίες άλλαξαν το τοπίο της μόδας και πρωτοστάτησε σε αυτό που σήμερα λέγεται γαλλική υψηλή ραπτική. Γι’ αυτό, άλλωστε, εκείνη την εποχή είχε «βαπτιστεί» ως «Υπουργός της Μόδας», αφού καθιέρωσε την έννοια του στιλ και την γκαρνταρόμπα ως μία ισχυρή μορφή αυτοέκφρασης και ένα εργαλείο άσκησης επιρροής στην κουλτούρα και την κοινωνία γενικότερα.

Photo: www.galialahav.com

Make a bridal statement!

Από υπέροχα γαλλικά κεντήματα από δαντέλα, dramatic ουρές, shimmering floral απλικέ και αριστουργηματικούς κορσέδες που παραπέμπουν στην περίοδο του μπαρόκ, μέχρι mermaid ή princess gowns με διαφάνειες και cut-outs, ο αντίκτυπος της Madam Breton είναι κάτι παραπάνω από ορατός στην Couture της Galia Lahav. Η νέα σειρά του luxury οίκου είναι ένα αλησμόνητο ταξίδι στον χρόνο και το στιλ, εκεί όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία, ενώ προσφέρει ευελιξία και μια πληθώρα από σιλουέτες, ώστε η κάθε γυναίκα να βρει ακριβώς αυτή που θα αναδείξει στο έπακρο την προσωπικότητά της την ημέρα του γάμου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIDES (@brides)

«Η collection Suivez Moi προσκαλεί τις νύφες να βρουν τη δύναμή τους, ενσαρκώνοντας το πνεύμα μίας βασίλισσας της οποίας η παρουσία υπαγορεύει τη μόδα», ανέφερε σε δήλωσή της η head designer Sharon Sever.

Και πρόσθεσε: «Η Galia και εγώ θέλαμε να δημιουργήσουμε μια collection που δεν είναι μόνο φόρος τιμής στην εφευρετικότητα της Breton, αλλά επίσης μία αντανάκλαση της σημερινής μοντέρνας νύφης, που έχει αυτοπεποίθηση, είναι bold και δυνατή προκειμένου να ηγηθεί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galia Lahav (@galialahav)

Yes I Do Note: Οι πεποιθήσεις της Galia Lahav και της Sharon Sever ταιριάζουν απόλυτα με τα «πιστεύω» της Rose Breton, η οποία είχε ως motto το εξής: «Δεν υπάρχουν νέες μόδες, μια βασίλισσα δεν ακολουθεί τη μόδα – η μόδα την ακολουθεί».

Photo: www.galialahav.com
Photo: www.galialahav.com

Lingerie fashion goals

Τα wow news για τον οίκο Galia Lahav δεν σταματούν εδώ! Το πολυτελές fashion house συνεργάστηκε με το αμερικανικό lingerie label Fleur du Mal, ενόψει της Νυφικής Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, και λάνσαρε μία εκθαμβωτική bridal-inspired lingerie collection.

«Πάντα θαυμάζαμε την εταιρεία Fleur du Mal για την έντονη, sexy και θηλυκή προσέγγισή της στο lingerie», ανέφερε η Lahav στο WWD, ενώ συμπλήρωσε ότι και τα δύο brands μοιράζονται μία κοινή ηθική στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τον αισθησιασμό και τα τολμηρά σχέδια για τις δυναμικές γυναίκες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galia Lahav (@galialahav)

«Αυτή η συνεργασία ήταν σαν μια φυσική εξέλιξη – φέραμε κοντά τους κόσμους του high fashion και του εσωρούχου για να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά πολυτελές για τη σύγχρονη νύφη και όχι μόνο. Η τεχνογνωσία της Fleur du Mal στη δημιουργία ελκυστικών, υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένων εσωρούχων συμπληρώνει τέλεια τη δέσμευση του οίκου Galia Lahav για την καινοτομία και τη δεξιοτεχνία της υψηλής ραπτικής», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο ώστε να αποπνέει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Η έμπνευση προέρχεται από την ιδέα να γιορτάσουμε τη σύγχρονη γυναίκα σε όλη της την πολυπλοκότητα – είτε πρόκειται για τη νύχτα πριν από τον γάμο, είτε για το bachelorette weekend, είτε για το ταξίδι του μέλιτος. Φανταζόμαστε μούσες όπως iconic γυναίκες που δεν φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα – γυναίκες που ενσαρκώνουν τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την ανεξαρτησία. Αυτή η συλλογή έχει σκοπό να αντανακλά αυτό το πνεύμα».

Instagram: @galialahav

«Η γυναίκα που οραματιστήκαμε ως νύφη μας για αυτήν τη συνεργασία είναι απίστευτα ανεξάρτητη και λίγο επαναστατική», δήλωσε με τη σειρά της η founder και διευθύνουσα σύμβουλος της Fleur du Mal, Jennifer Zuccarini. Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ήθελα κάθε κομμάτι να είναι ιδιαίτερο και όμορφο, γι’ αυτό και εμπνεύστηκα από τα stunning gowns της Galia Lahav».

Η συλλογή αποτελείται από 9 κομμάτια που σχεδιάστηκαν για να προσδώσουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στο στιλ της νύφης, και περιλαμβάνει premium items, όπως mini slip dresses από μετάξι και γαλλική δαντέλα με matching ρόμπα (είτε mini, είτε maxi), κορσέδες καθώς και σετ πιτζάμες.

RELATED POSTS