Μία από τις πιο γοητευτικές εμπειρίες στην οργάνωση του γάμου μας είναι η αναζήτηση των κοσμημάτων που θα μας συνοδεύσουν στη σημαντικότερη γιορτή της ζωής μας – και στο νέο της κεφάλαιο, που θα μοιραστούμε με τον αγαπημένο μας. Αυτά τα αξεσουάρ, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας, αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση και, κυρίως, αναδεικνύονται σε ορόσημα αξιών και συναισθημάτων, βρίσκουν ιδανική έκφραση στις δημιουργίες της Δανάης Γιαννέλλη.

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Χρυσά σκουλαρίκια 14Κ με μπλε τοπάζι και διαμάντια από τη συλλογή Paradiso Perduto.

Κάθε item της, από χρυσό, ασήμι, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, αποπνέει ήσυχη πολυτέλεια, διαχρονική κομψότητα και μαρτυρά την αγάπη της σχεδιάστριας για το φως, το χρώμα, τις εικόνες της φύσης, τα σύμβολα της συλλογικής ιστορίας αλλά και της οικογενειακής κληρονομιάς της. Πλέον μπορούμε να τα δούμε από κοντά και να τα δοκιμάσουμε στο νέο flagship store της, που έγινε αμέσως αγαπημένος shopping προορισμός για όλες τις brides-to-be.

Το νέο κατάστημα Danai Giannelli Handmade Jewellery στο Νέο Ψυχικό (Ομήρου 11).

Pure luxury

Οι αρχιτέκτονες (Ηλίας Μπρατόπουλος, Ζέτα Παπαβασιλείου, Γλυκερία Μουστακάκη) σχεδίασαν το κατάστημα εμπνευσμένοι από την αισθητική της σχεδιάστριας. Η ζεστασιά του ξύλου και του φυσικού φωτός συνδιαλέγεται με την πολυτελή αίσθηση που αποπνέουν τα μεταλλικά στοιχεία στην απόχρωση του χρυσού. Τα κοσμήματα, τοποθετημένα σε φινετσάτες προθήκες, δημιουργούν ένα περιβάλλον που θυμίζει γκαλερί και παραπέμπει στις καλλιτεχνικές καταβολές του σχεδιαστικού DNΑ της Δανάης Γιαννέλλη, η οποία άλλωστε έχει διαθέσει έργα της και σε χώρους τέχνης και πωλητήρια μουσείων.

Κάθε πρόταση του Danai Giannelli Handmade Jewellery είναι υψηλής ποιότητας, καλαίσθητη και αφηγείται μια ιστορία δυνατής αγάπης, όπως ακριβώς ονειρευόμαστε και τον γάμο μας.

Χρυσά σκουλαρίκια 14Κ με γυαλιστερό φινίρισμα και blush-pink σμάλτο από τη συλλογή Momo & χρυσά σκουλαρίκια 14Κ με λευκά διαμάντια.

Η ομάδα του Yes I Do ξεχώρισε τα αγαπημένα της κοσμήματα Danai Giannelli που θα ολοκληρώσουν το look σας την ημέρα του γάμου ή και στο pre-wedding, και θα εξελιχθούν σε ενθύμια των ομορφότερων στιγμών σας. Yes I Do Note: Ένα elegant κόσμημα από τις υπέροχες συλλογές της Δανάης Γιαννέλλη είναι η τέλεια επιλογή δώρου και για την κουμπάρα, αλλά και ένας μοναδικός τρόπος να επισφραγίσετε με τον πιο όμορφο τρόπο τη φιλία σας.

Χρυσά σκουλαρίκια 14Κ με ρουμπίνια και διαμάντια από τη συλλογή Paradiso Perduto.
Από αριστερά: Χρυσό δαχτυλίδι 14Κ με διαμάντια, ρουμπίνια και ζαφείρια από τη συλλογή Eternity, χρυσό κολιέ 14Κ με ρουμπίνι και διαμάντια από τη συλλογή Paradiso Perdutoχρυσό σκουλαρίκι 14Κ με ρουμπίνι και ροζ ζαφείρια από τη συλλογή Aster.
Χρυσά σκουλαρίκια 14Κ με γυαλιστερό φινίρισμα και λευκό σμάλτο από τη συλλογή Momo.
Χρυσό δαχτυλίδι 14Κ με γυαλιστερό φινίρισμα και λευκά διαμάντια.
Σκουλαρίκια από επιχρυσωμένο ασήμι 24Κ από τη συλλογή Chromata & σκουλαρίκια από επιχρυσωμένο ασήμι 24Κ με πέρλες από τη συλλογή Chloe.

 

RELATED POSTS