Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πει επίσημα «I do», η Μίνα Μελισσουργού διασκέδασε με τις κολλητές της σε ένα bachelorette party που… σίγουρα θα θυμάται για χρόνια. Το ραντεβού δόθηκε σε ένα από τα πιο chic bar-restaurants των Αθηνών, η νύφη φόρεσε ένα ultra stylish outfit και παρέα με το bride squad της δημιούργησαν μοναδικές αναμνήσεις.

 

The bachelorette look

Η ιδιοκτήτρια του Πύργου Μελισσουργού επέλεξε για την περίσταση το απόλυτο bridal party dress, ένα mini, shimmer λευκό φόρεμα με κοντά μανίκια, που ήταν άνετο και ταυτόχρονα αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με smoky eyes σε χρυσές αποχρώσεις και pink rose κραγιόν, χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά και φυσικά τα κατάλληλα props: στέκα «Bride» με πέπλο, κορδέλα «Bride-to-be», ένα oversized μπισκότο σε σχήμα μονόπετρου, καθώς και προσωρινά, glam tattoos που έγραφαν «Bride-to-be», «Hello Mrs» και «Goodbye Miss».

Όσο για τις φίλες της Μίνας Μελισσουργού; Φορούσαν τα πιο elegant μαύρα φορέματα και έδειχναν άκρως ευδιάθετες και χαρούμενες!

 

THE party

Η βραδιά των κοριτσιών περιλάμβανε εκλεκτές γεύσεις, λευκό κρασί, χορό και πολύ fun – ό,τι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή μία γυναίκα μερικές ημέρες πριν από τον γάμο της, ώστε να χαλαρώσει, να αποφορτιστεί και να αποβάλλει το άγχος.

Αγαπημένη μας Μίνα, ευχόμαστε με το καλό!

RELATED POSTS