Τον εκλεκτό της καρδιάς του παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής επισφράγισε τον έρωτά του με τον επί χρόνια σύντροφό του στο Δημαρχείο Αθηνών, σε μια κλειστή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Instagram: @serfotis

 Love and marriage

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Buongiorno στο MEGA, με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, που πάντρεψε το ζευγάρι, να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να τελέσει τον γάμο εκείνος.

«Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να τους παντρέψω», είπε ο Χάρης Δούκας.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε με τη σειρά της: «Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι». Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Sergoulopoulos (@serfotis)

Τι έλεγε για τον γάμο ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Πρόσφατα, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» για τη σημασία που έχει στη ζωή του ο γάμος.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ο γάμος μπορεί να έρθει μετά από μακροχρόνια σχέση, να είναι μια σύμβαση οικογενειακή για να σε κρατήσει. Όταν δεν υπάρχει αυτή η σύμβαση, μπορεί στη λήξη αυτού να μην το αντέξεις και να φύγεις ή να σε εγκαταλείψουν. Δεν θα το παλέψεις τόσο πολύ ή θα το παλέψεις σε σημείο που θα πεις πνίγομαι και φεύγω. Ίσως για αυτό αυτές οι σχέσεις μπορούν εύκολα να διαλυθούν. Μετά από ώριμη σκέψη μπορεί να γίνεις εύκολα φίλος κάτι που δεν γίνεται σε ένα διαζύγιο. Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Στις σχέσεις με ανθρώπους του ίδιου φύλου, το ότι δεν υπήρχε μια σύμβαση, μια κοινωνική αποδοχή, είναι ένα συμβόλαιο τιμιότητας. Μπορεί να φαίνομαι συντηρητικός αυτήν τη στιγμή. Δεν είμαι συντηρητικός, απλώς έχω αρχές. Βασικότερη αρχή μου είναι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Να σέβομαι τον άλλον που έχω απέναντί μου».

RELATED POSTS

Same Sex Wedding | Τα πιο ξεχωριστά δώρα γάμου για ομόφυλα ζευγάρια

Ούτε τραπεζική κατάθεση, ούτε φάκελος με χρήματα για τους gay φίλους σας που παντρεύονται σε λίγο καιρό!

Groom in style: Πόσο καιρό πριν από τον γάμο πρέπει ο γαμπρός να διαλέξει κοστούμι;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γαμπρών επιλέγει το κοστούμι του 3 μήνες πριν από τον γάμο. Ας μάθουμε περισσότερα...

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press