Στέφανα για τον γάμο σας επιλέξατε, μπομπονιέρες έχετε ήδη δει, οπότε ήρθε η ώρα να καταλήξετε και στα κουφέτα. Brides-to-be, όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη!

THE WEDDING FAVORS | A taste of gold

Όσο πιο κρύος ο καιρός, τόσο πιο θερμά τα χρώματα… Γι’ αυτό, τα μεταλλιζέ Bijoux supreme κουφέτα Hatziyiannakis με σοκολάτα (70% κακάο) σε χρυσό σατινέ είναι η απόλυτη επιλογή για τις πιο εντυπωσιακές μπομπονιέρες του χειμώνα. Αν μάλιστα προσθέσετε σε καθεμία κι ένα κουφέτο ίδιας απόχρωσης με τυπωμένο το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε», οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα συγκινηθούν.

ΚΟΥΦΕΤΟ BAR | Treasure the moments

Στη νυφική προετοιμασία, την εκκλησία ή το δημαρχείο και φυσικά στο venue της δεξίωσης, το κουφέτο bar έχει πάντα τη θέση του. Κι εφόσον μιλάμε για χριστουγεννιάτικους γάμους, τότε επιλέγουμε και τις αντίστοιχες festive αποχρώσεις: Bijoux supreme με σοκολάτα (70% κακάο) και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης σε μπορντό και χάλκινο μεταλλιζέ, και κουφέτα αμυγδάλου Supreme με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, λεπτή επικάλυψη ζάχαρης και γεύση καραμέλας σε μεταλλιζέ χρυσό πιτσιλωτό. Σκέτη μαγεία!

Yes I Do Note: Στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη θα βρείτε πάνω από 100 μοναδικά κουφέτα, σε διαφορετικά σχήματα, πρωτότυπες γεύσεις, υπέροχα χρώματα, και σήμα κατατεθέν την αξεπέραστη ποιότητα Χατζηγιαννάκη που συνδυάζει εμπειρία 75 χρόνων, παραδοσιακή τεχνική, σύγχρονες μεθόδους παρασκευής και… φαντασία!

 

PHOTOS: ΔΑΝΑΗ ΙΣΑΡΗ | WEDDING FAVORS: ΠΕΓΚΥ ΣΙΜΙΤΖΗ | I WISH CHIC EVENTS

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη | Ο απόλυτος οδηγός για τα κουφέτα του γάμου σας!

Ανακαλύψτε tips & tricks που θα απογειώσουν τη γευστική εμπειρία των καλεσμένων σας!

Κουφέτα Hatziyiannakis | Sweet masterpieces!

Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, υψηλή αισθητική, μακρά παράδοση...

Mix n’ match | 5 συνδυασμοί κουφέτων που θα απογειώσουν τον γάμο σας!

Ο πιο γλυκός πειρασμός για τους καλεσμένους σας με την υπογραφή της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press