Έχεις βρει το τέλειο νυφικό, όμως μόνο όταν το προβάρεις με τα κατάλληλα bridal shoes γίνεται πραγματικά «δικό σου». Κατά τη διάρκεια της τελετής σε διαπερνούν ρίγη συγκίνησης κι ενθουσιασμού και θέλεις να πατάς γερά στα πόδια σου, ενώ στο wedding party ξεχνάς τα πάντα και μεταμορφώνεσαι στην απόλυτη dancing queen. Τα νυφικά παπούτσια σου είναι πολλά παραπάνω από ένα αξεσουάρ, γι’ αυτό και τα BILERO shoes αποτελούν μονόδρομο.

Shoe me… the way

Minimal, princess style, με sparkly και statement λεπτομέρειες, με φιόγκους ή πέρλες, πέδιλα ή υφασμάτινες γόβες; Όπως κι αν ονειρεύεστε τα νυφικά σας παπούτσια, ο Γιάννης και ο Θωμάς Μπιλέρος –το επιτυχημένο δίδυμο πίσω από το luxury shoe brand– θα σας κατευθύνουν ώστε να επιλέξετε το ζευγάρι που αντανακλά στο μέγιστο το στιλ και την προσωπικότητά σας.

Yes I Do Note: To brand BILERO ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη μέχρι τώρα πορεία του, προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή από χειροποίητα υποδήματα και αξεσουάρ, μοναδικά νυφικά φορέματα, και προσκαλεί όλες τις brides-to-be να τα ανακαλύψουν!

PHOTOGRAPHY: ΔΑΝΑΗ ΙΣΑΡΗ

FASHION DIRECTOR: ΜΑΡΙΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

HAIR & MUA: SORELLE BEAUTY BY GRIPAIOU

LOCATION: ST. GEORGE LYCABETTUS LIFESTYLE HOTEL

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS