Το τέλειο wedding venue υπάρχει και βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά από το κέντρο της πόλης, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία 550 στρεμμάτων πευκοδάσους εντός του Golf της Γλυφάδας. Ένας προορισμός που ξυπνά όλες τις αισθήσεις, δημιουργεί έντονα συναισθήματα και υπογράφει τις πιο όμορφες αναμνήσεις της κοινής σας ζωής. Το Golf Privé ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται…

The epitome of luxury

Εκεί που το πράσινο συναντά το απέραντο γαλάζιο, εκεί που η απλότητα της φύσης γίνεται ένα με την υψηλή αισθητική, εκεί που ξεκινά να γράφεται ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία αγάπης σας. Η καταπράσινη όαση που αντικρίζει κανείς μόλις μπαίνει στο Golf Privé, η εκπληκτική θέα στο βάθος του ορίζοντα, αλλά και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του το κατατάσσουν ανάμεσα στα πιο περιζήτητα venues της Αθήνας.

Η ενιαία, πλήρως λειτουργική αίθουσά του εξυπηρετεί έως 650 καθήμενους καλεσμένους, ενώ υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να χωριστεί σε τρεις επιμέρους χώρους για τη διεξαγωγή παράλληλων εκδηλώσεων. Ο κήπος και η Instagramworthy βεράντα μπορούν να φιλοξενήσουν επιπρόσθετα έως 1.600 καθήμενους καλεσμένους, ενώ το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου –που λειτουργεί από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο– σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε και το μυστήριο του γάμου εντός της έκτασης του Golf της Γλυφάδας.

An unforgettable taste experience

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του fine dining και ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις, ο executive chef Ηλίας Μιχαλόπουλος και η ομάδα του δημιουργούν γαμήλια μενού που βασίζονται στην ποικιλία των πιάτων, την εποχικότητα των πρώτων υλών και τη σωστή προετοιμασία, εξασφαλίζοντας μία ανεπανάληπτη γευστική περιπέτεια για κάθε ζευγάρι και τους καλεσμένους του. Όσο για τη γαμήλια τούρτα και το candy bar; Ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα τα πιο «γλυκά» σας όνειρα!

The key to success

Το καταρτισμένο και διαρκώς ενημερωμένο προσωπικό αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει πάντα με χαμόγελο τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Από τη γαμήλια διακόσμηση μέχρι το seating, τη μουσική, αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα του Golf Privé μπορεί να αντεπεξέλθει με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε ανάγκη, γεγονός που θα σας κάνει να την εμπιστευτείτε από την πρώτη στιγμή.

Yes Ι Do Note: Το Golf Privé είναι εύκολα προσβάσιμο (απέχει μόλις 2 χλμ. από το μετρό και 27 χλμ. από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος») και διαθέτει υπηρεσία valet parking.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: VANGELIS PATERAKIS

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS