Το γαλλικό brand στο οποίο ορκίζονται όλες οι γυναίκες δεσμεύεται να προσφέρει στη νύφη των Χριστουγέννων ακαταμάχητη λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και ολική ανανέωση της επιδερμίδας.

Let’s get fresh

Πείτε «αντίο» σε λεπτές γραμμές, ρυτίδες και κηλίδες και ανακτήστε τη χαμένη ελαστικότητα με τις κρέμες προσώπου από τη σειρά Premium της Lierac Paris. Η νέα, μεταξένια Crème Soyeuse χαρίζει ενυδάτωση και αφήνει ένα πουδρένιο φινίρισμα, ενώ η Crème Voluptueuse θρέφει και ξεχωρίζει για την πλούσια υφή της.

The ultimate boost

Για να ακτινοβολείτε στο wedding party αλλά και στο ρεβεγιόν, επιλέξτε Το Απόλυτο Serum, επίσης από τη σειρά Premium, που διορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Smooth skin like a snowflake

Από το καθημερινό body care δεν γίνεται να λείπει Το Γαλάκτωμα Αναπλήρωσης Λιπιδίων, από τη νέα σειρά Body-Nutri, που ανακουφίζει από το αίσθημα δυσφορίας και τραβήγματος, προσφέροντας ενυδάτωση έως και 48 ώρες!

Για τα πιο δύσκολα σημεία, όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες, επενδύστε στο Βάλσαμο SOS Επανόρθωσης της ίδιας σειράς, που θρέφει εντατικά, επανορθώνει και καταπραΰνει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Rejuvenation alert!

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting στο… σπίτι; Με τη νέα Κρέμα για Λαιμό & Ντεκολτέ και την Αναδομητική Κρέμα Νύχτας από τη σειρά Lift Integral της Lierac Paris, το δέρμα σας θα μεταμορφωθεί σε χρόνο dt.

Διαθέσιμα σε φαρμακεία και πολυκαταστήματα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ: ΔΑΝΑΗ ΙΣΑΡΗ

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS