Προϊόντα προσωπικής φροντίδας που δεν αποτελούν μόνο μια χειρονομία αγάπης, αλλά και μια πρακτική επένδυση που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και θα σταθεί στο ύψος ακόμα και των πιο απαιτητικών περιστάσεων, από το γιορτινό ρεβεγιόν μέχρι την ημέρα του γάμου σας.

Από τη Γεωργία Καρκάνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: GERAIN0812/FREEPIK

‘Tis the season!

Lumea IPL Series 9000
BRI955/00
Η επιδερμίδα της θα είναι απαλή σαν χάδι χάρη σε αυτή την ασύρματη συσκευή αποτρίχωσης, με τεχνολογία SenseIQ και καθοδήγηση από την εφαρμογή Lumea IPL. Ο αισθητήρας SmartSkin εντοπίζει τον φωτότυπο του δέρματος και τη βοηθάει να επιλέξει την ιδανική ένταση φωτός ανάμεσα σε πέντε ρυθμίσεις. Συνοδεύεται από τρία εξαρτήματα, για πρόσωπο, σώμα και λεπτομέρειες.

 

Πιστολάκι Μαλλιών Series 7000
BHD723/10
Ειδικά την περίοδο της προετοιμασίας του γάμου σας, χρειάζεται μια γρήγορη και αποτελεσματική ρουτίνα φροντίδας για τα μαλλιά της. Δηλαδή, ό,τι ακριβώς προσφέρει αυτό το σεσουάρ, με την πανίσχυρη ροή αέρα, τον ανεμιστήρα με τις πρωτοποριακές λεπίδες και το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα θερμότητας, που τα στεγνώνει σε μόλις 4 λεπτά! Επιπλέον, με τις τεχνολογίες ThermoShield Advanced διπλού αισθητήρα και ιόντων νερού για έξτρα υγρασία, προστατεύει τα μαλλιά από την υπερθέρμανση και τα αφήνει απαλά και υγιή.

 

AirStyler Series 5000
BHA530/00
Αν ένα από τα πράγματα που λατρεύετε πάνω της είναι τα μαλλιά της, αυτή η βούρτσα θα τη βοηθήσει να τα διατηρεί υγιή και λαμπερά, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία ομοιόμορφης κατανομής της θερμότητας, που προστατεύει την τρίχα από την υπερθέρμανση, και οι κεραμικές πλάκες με αργανέλαιο. Με τετραπλάσια ιόντα, εξαλείφει τον στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα αφήνοντας την τρίχα λεία και στιλπνή.

Christmas ready!

OneBlade Pro 360
QP6541/15
Τον ταλαιπωρεί το συστηματικό ξύρισμα; Θα σας ευγνωμονεί για αυτό το δώρο, μια ξυριστική μηχανή για πρόσωπο και σώμα, με πρωτοποριακή λεπίδα 360 γρήγορης κίνησης από την οποία δεν ξεφεύγει κανένα μήκος τρίχας. Ταυτόχρονα όμως, χάρη στην επίστρωση ολίσθησης και τα στρογγυλεμένα άκρα, προστατεύει την επιδερμίδα. Κι αν προτιμάει το τριμάρισμα, στην ενσωματωμένη χτένα ακριβείας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 14 ρυθμίσεις μήκους για κάθε στιλ, από «γένια τριών ημερών» μέχρι μακριά γενειάδα.

 

 

Ξυριστική Μηχανή Series 9000
S9986/59
Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει εφαρμογή σε αυτό το gadget για κορυφαίο βαθύ ξύρισμα και απαλή φροντίδα της επιδερμίδας, αφού διαθέτει αισθητήρα προστασίας πίεσης, που προειδοποιεί όταν αυτή είναι υπερβολικά μεγάλη ή μικρή, και τις νέες λεπίδες Dual SteelPrecision. Η τεχνολογία SkinIQ ανιχνεύει τις ανάγκες του και προσαρμόζεται σε αυτές, ενώ η εφαρμογή GroomTribe προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και στον πιο πολυάσχολο άντρα.

 

Kουρευτική Μηχανή Series 9000
HC9450/15
Οι υπηρεσίες ενός ενημερωμένου barber shop συνδυάζονται σε μία συσκευή κουρέματος για απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στη νεότερη γενιά, η οθόνη αφής, που του επιτρέπει να επιλέξει εύκολα μήκος μεταξύ 400 ψηφιακών ρυθμίσεων, και η λειτουργία Auto Turbo, που αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα στις πυκνές τρίχες.

 

Kissing under the mistletoe

Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Sonicare 7100
HX7428/02
Για φιλιά με μεγαλύτερη φρεσκάδα, κάντε δώρο ο ένας στον άλλο αυτή την επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα με τεχνολογία Sonicare επόμενης γενιάς. Το πρωτοποριακό μαγνητικό σύστημα προσαρμόζει την ισχύ βουρτσίσματος σε κάθε καθαρισμό, ενώ η κεφαλή βουρτσίσματος G3 Premium Gum Care αφαιρεί έως και 10 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα, έως και 100% περισσότερους λεκέδες, και εξασφαλίζει έως και 7 φορές πιο υγιή ούλα. Επιπλέον, οι 4 ρυθμίσεις βουρτσίσματος (όπως η λειτουργία White για λευκότερο χαμόγελο) εξατομικεύουν τον καθαρισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS