Σκεφτείτε ένα πολυτελές υπερθέαμα, με έμπειρους performers, επιρροές από το εμβληματικό παριζιάνικο καμπαρέ Moulin Rouge, έντονες ρυθμικές εναλλαγές και διάχυτο δυναμισμό, να «ξεδιπλώνεται» μπροστά στα μάτια των καλεσμένων και να μετατρέπει το γαμήλιο πάρτι σε… σκηνή από κινηματογραφική ταινία. Ακόμα και το πιο ευφάνταστο σενάριο, με την Defingou Events μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Τhe power of entertainment design

Η εφευρετικότητα, το πάθος και η επιμονή στη λεπτομέρεια είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη founder της εταιρείας, Έλενα Δεφίγγου, η οποία, εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, βάζει
την υπογραφή της στα πιο επιτυχημένα και φαντασμαγορικά γαμήλια events. Με γνώμονα πάντα την αισθητική και την προσωπικότητα των weds-to-be, και μαζί με όλη την ομάδα της Defingou Events, συνθέτει μαγικές εικόνες, που πραγματικά κόβουν την ανάσα.

Tailor-made looks

Όλα τα κοστούμια είναι χειροποίητα και δημιουργούνται αποκλειστικά και σύμφωνα με τις ανάγκες του θέματος κάθε event. Ρούχα πιστά αντίγραφα εποχής, statement, θεατράλε αξεσουάρ, custom headpieces και πρωτότυπες κατασκευές ολοκληρώνουν μοναδικά τις εμφανίσεις των επαγγελματιών της Defingou Events.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ELENA BONELLI

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS