Τα ζευγάρια που παντρεύονται το 2025 και αγαπούν τη ζεστασιά των γήινων χρωμάτων ακόμα και στις πιο bold εκδοχές τους θα πάρουν άφθονη έμπνευση από το Wedding Color της Χρονιάς, Verona Sunset, το οποίο ανέδειξαν για ακόμα μία χρονιά το περιοδικό Brides σε συνεργασία με την εταιρεία Minted. Θα μπουν ακόμα και στον πειρασμό να το μετατρέψουν στο κεντρικό θέμα του γάμου τους!

Από τη Γεωργία Καρκάνη

Αυτό το ζεστό πορτοκαλί παραπέμπει στον τόνο που παίρνει η ρομαντική πόλη της βόρειας Ιταλίας, που έχει συνδεθεί με το ειδύλλιο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, καθώς ο ήλιος βασιλεύει χρωματίζοντας απαλά τις κεραμικές στέγες και τους πέτρινους τοίχους των κτιρίων της, πολλά από τα οποία ανάγονται στην αναγεννησιακή και μεσαιωνική εποχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIDES (@brides)

Πρακτικά, μπορεί να βρει τη θέση του σε κάθε στοιχείο ενός γάμου, από τα προσκλητήρια και το tableware μέχρι την τεράστια αψίδα από λουλούδια κάτω από την οποία θα ανταλλάξετε το πρώτο σας φιλί ως newlyweds. Ταιριάζει με μεγάλη ασφάλεια με πιο ήρεμους γήινους τόνους και με ουδέτερες αποχρώσεις όπως λευκό, μαύρο ή γκρι. Αλλά ανταποκρίνεται ευχαρίστως και στην πρόκληση ενός color blocking με μπλε ή φούξια. Ανάλογα με το αν θέλουμε να δώσουμε σοφιστικέ, ρομαντικό ή παιχνιδιάρικο ύφος και το πόσο τολμηροί νιώθουμε.

Photo: Freepik

Ως wedding statement

  • Προσθέστε το, διακριτικά, ως γραφιστικό στοιχείο στα προσκλητήρια ή τις μπομπονιέρες και τα κουφέτα, ακόμα και σε γεωμετρικά μοτίβα, που θα δώσουν μια funky διάθεση.
  • Ενσωματώστε το με λουλούδια όπως τριαντάφυλλα ή ντάλιες, στη νυφική ανθοδέσμη, στις ανθοσυνθέσεις του τραπεζιού, ακόμα και σε μια μεγάλη αψίδα, συνδυάζοντάς το με λευκά, κίτρινα άνθη αλλά και με άφθονες πράσινες φυλλωσιές.
  • Μερικά έπιπλα σε πορτοκαλί θα προσθέσουν χαρακτήρα στη διακόσμηση του venue, αρκεί να κρατήσετε τις υπόλοιπες αποχρώσεις σε μια πιο ουδέτερη παλέτα.
  • Τα κεραμικά σερβίτσια θα υπογραμμίσουν το rustic στιλ ενός γάμου, βρίσκοντας, στο art de la table, το ιδανικό ταίρι τους σε στοιχεία από φυσικά υλικά, από την επίπλωση έως τα μαχαιροπίρουνα.
  • Μια επιγραφή σε neon, ειδικά αν το wedding party διοργανώνεται σε rooftop bar ή industrial χώρο, θα λειτουργήσει ως το πιο εύγλωττο statement, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.
  • Ακόμα και στο bridal look βρίσκει τη θέση του το Verona Sunset, σε αξεσουάρ όπως ένα διακριτικό κόσμημα. Ο γαμπρός μπορεί να το φορέσει σε μια μπουτονιέρα, γραβάτα ή ποσέτ, για τα οποία το κοστούμι σε γκρι ή navy blue θα γίνει ο τέλειος καμβάς.
  • Οι καλεσμένες μπορούν να παίξουν με το Verona Sunset σε clutch bags, ψηλοτάκουνες γόβες, ακόμα και μονοχρωματικά outfits, κρατώντας τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ σε ουδέτερους τόνους.
  • Ακόμα και στον μπουφέ μπορείτε να προσθέσετε πινελιές ζεστού πορτοκαλί, από finger food με βάση τον σολομό μέχρι γλυκά διακοσμημένα με φέτες από εσπεριδοειδή.
  • Ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε το Verona Sunset στον γάμο σας πάντως, είναι να διοργανώσετε έναν destination wedding στη Βερόνα και να ανταλλάξετε όρκους την ώρα του ηλιοβασιλέματος ή να την επιλέξετε ως προορισμό για το ταξίδι του μέλιτος.

Yes I Do picks:

Σκουλαρίκια από ασήμι 925 με λαμπερό φινίρισμα, από τη συλλογή MOMO, Danai Giannelli.
Κουφέτα Bijoux Supreme με σοκολάτα (70% κακάο) και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης, Hatziyiannakis.
Τσαντάκι με κρόσσια, Rabanne, Farfetch.
Πετσέτες φαγητού σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, 3Biz.
Δαχτυλίδι MetronGold από κίτρινο χρυσό 14K με συνθετικά ζαφείρια, Skaras Jewels.
Bερνίκι νυχιών με τεχνολογία Alûstre DiamondInfused™ 303 Pink, Creamy Peach, Alûstre.
Δερμάτινες γόβες με PVC, Christian Louboutin, Mytheresa.

 

RELATED POSTS