Ήταν ένα απόγευμα που τα είχε όλα! Καλή διάθεση, χαρούμενα πρόσωπα και λαχταριστές μυρωδιές! Το Yes I Do αποδέχθηκε την πρόσκληση της Χρυσής Ζύμης και βρέθηκε στην κουζίνα του Humanity Greece, για ένα ξεχωριστό cooking class γεμάτο φροντίδα με τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και του προγράμματος «Αυτό Σημαίνει Φροντίδα!», την Τρίτη 12 Νοεμβρίου διοργανώθηκε ένα cooking class στην κουζίνα του Humanity Greece όπου, με την καθοδήγηση του chef Αλέξανδρου Παπανδρέου και τη συμμετοχή πολλών εθελοντών, ετοιμάστηκαν 300 μερίδες σπανακόπιτας με πρωταγωνιστή το τραγανό Χωριάτικο φύλλο Χρυσή Ζύμη.
Εκεί φυσικά ήταν η Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια της ανθρωπιστικής εθελοντικής οργάνωσης Humanity Greece, αλλά και η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab, ιδρύτρια & πρόεδρος του Spetses Mini Marathon και του Spetsathlon, και όλοι μαζί μοιράσαμε αγάπη δημιουργώντας την πιο λαχταριστή συνταγή!