Το Yes I do διοργάνωσε μαζί με το TRU CATERING του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel το πιο γευστικό πρότζεκτ.
Signature cocktails, θεματικοί γευστικοί μπουφέδες από sushi, θαλασσινά, salad bars και street food μαζί με ένα υπέροχο candy bar όλα δια χειρός TRU CATERING, επανασύστησαν στους πιο “απαιτητικούς καλεσμένους ενός γάμου” – τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες της wedding community, των media και της διαφήμισης – τον ορισμό των γεύσεων που πρέπει να συνθέτουν ένα επιτυχημένο event και φυσικά γάμο!
H κα Μάρη Δεβερίκου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel και η υπεύθυνη εκδηλώσεων Βάλια Μπούρμπη, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε μια υπέροχη βραδιά που περιελάμβανε πολλά χαμόγελα, κέφι και φυσικά ένα όμορφο γευστικό ταξίδι.
Τα πιο κομψά γαμήλια τραπέζια στήθηκαν για τις ανάγκες της βραδιάς μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια.
Μικρές εκπλήξεις για κάθε καλεσμένο.
Το Goody Box της βραδιάς για κάθε καλεσμένο περιείχε μικρούς θησαυρούς που εντυπωσίασαν!
To προσωπικό του TRU CATERING φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Θεματική σύνθεση για το seafood station από τον Σωτήρη Βρεττό.
Θεματική σύνθεση για τo cold items station από τον Σωτήρη Βρεττό.
Υπέροχα δροσιστικά signature cocktails υποδέχθηκαν τους καλεσμένους.
Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Καρτελιάς με το συνεργάτη κάνουν μια πρώτη δοκιμή των όσων θα ακολουθήσουν.
Έρρικα Μισίρη & Μανώλης Παπαντωνάκος της e.m for you event planning μαζί με το φωτογράφο Γιώργο Μπουζάκη.
Οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Κόμπου και Κατερίνα Μαντά μαζί με την Χάρις Μακράκου της Communications Studio.
Η Βάσω Τόση, Account Director της The Kompany.
Η event planner, Πέγκυ Σιμιτζή, της I wish chic events.
H Νατάσα Γαζή με το σύζυγό της.
Η event planner Έλενα Χαβιάρα των RockPaperScissors.
Οι οικοδέσποινες της βραδιάς. Η κα Μάρη Δεβερίκου, διευθύντρια του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel και η Μυρτώ Κάζη, founder & owner του Yes I do.
Yes I do power! Νίκη Μουστάκα, Yes I do Beauty Editor, Θάνια Φραγκίδου, Yes I do Commercial Director μαζί με τη φωτογράφο Γιώτα Φακουρέλη.
Η Έλενα Χαβιάρα μαζί με τη Βάσω Τόση.
Η Φαίδρα Λιάκου της Phaedra Liakou Events.
H Νόρα Αποστόλου founder της Head To Toe.
Η Αλεξία Σταματάρη της Half & Half.
Μερικές από τις υπέροχες γεύσεις που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι από το TRU CATERING.
Το street food έκλεψε τις καρδιές.
Γευστικά Gazpacho φράουλας.
Γευστικά και δροσιστικά Gazpacho πεπόνι με ginger & lime.
Το sushi station που τρέλανε τους καλεσμένους!
O Πραξιτέλης Λύκος, της ΚΚ Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou.
H Άννα Γαλάνη & Γεωργία Κατσίλα της Bright Blue Wedding Events & Design Studio.
H Τίνα Μιχαηλίδου – Μαυρομιχάλη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Radisson Blu Park Hotel.
Η Χαριλένα Γιατρά της Live Love the Event Maker.
H Δήμητρα Λαζαράτου, Managing Director της Dialogue Public Relations.
Ο Μελέτης Παγώνης της Melgrouplab.
H Μυρτώ Κάζη υποδέχθηκε τους καλεσμένους της βραδιάς σε ένα ταξίδι γεύσεων.
Η κα Μάρη Δεβερίκου μιλώντας στους καλεσμένους της βραδιάς για το TRU CATERING.
Η κα Μάρη Δεβερίκου, ιδιοκτήτρια του Radisson Blu Park Hotel μαζί με την Βάλια Μπούρμπη, υπεύθυνη εκδηλώσεων και τον κ. Τάσο Σμυρναίο, υπεύθυνο του TRU CATERING.
Η Ανθή Αβραμέα της anthings.
H Τίνα Μιχαηλίδου – Μαυρομιχάλη, Yπεύθυνη Επικοινωνίας του Radisson Blu Park Hotel.
Η υπεύθυνη εκδηλώσεων του Radisson Blu Park Hotel, Βάλια Μπούρμπη μαζί με τον chef του TRU CATERING, Aποστόλη Μουστάκη.
Eύα Ανυφαντή ή αλλιώς η πιο ταλαντούχα editor του Yes I do.
To σερβιριστό main course ήταν από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Μοσχαρίσιο φιλέτο με καπνιστό πουρέ baby πατάτας, μπρόκολο ρομανέσκο, σπαράγγια, baby καρότο & pepper sauce.
Yes I do team!
Υπέροχα γλυκά συνέθεσαν το candy bar του TRU CATERING.
Οι γλυκές γεύσεις του Candy Bar πλαισιώθηκαν από τις θεματικές συνθέσεις του Σωτήρη Βρεττού από το Garden Shop.
Υπέροχα TRU CATERING cupcakes .
Η Μυρτώ Κάζη με τον Τάσο Βελιάδη της socialab.
3 χρυσούς σκούφους έχει λάβει το Radisson για το εστιατόριό του St’ Astra.
Η Μυρτώ Κάζη με δημιουργία από τη megla-m.
Event planners united! Έλενα Χαβιάρα | RockPaperScissors, Βάσω Βανταλή|My Best Wishes Events, Τίνα & Πένυ Ξουράφη| Elite Events , Χαριλένα Γιατρά| Live Love the Event Maker & Μυρτώ Κάζη.
Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη μαζί με Yes I do team ή αλλιώς Θάνια Φραγκίδου (Yes I do Commercial Director), Κωνσταντίνος Μαυρογιάννης, Μυρτώ Κάζη (Yes I do Founder & Owner), Αργυρώ Γιακούμα (Yes I do Editor in Chief), Νικόλας Χατζηγιαννάκης, Όλγα Βλάχου.
Θάνια Φραγκίδου, Μυρτώ Κάζη & Βάλια Μπούρμπη.
Girl power! Νίκη Μουστάκα Yes I do Beauty Editor, Σοφία Ιωάννου Yes I do Fashion Editor.
Yes I do info: Με την υπογραφή του Radisson Blu Park Hotel, το TRU CATERING αποτελεί μια ανανεωμένη υπηρεσία catering που αναμένεται να μας μαγέψει! Πρόκειται για ένα πραγματικά μοναδικό catering με υψηλή ποιότητα στο σέρβις και γαστρονομικές προτάσεις που ενθουσιάζουν κάθε ουρανίσκο. Από την ελληνική κουζίνα στην πιο δημιουργική μορφή της, μέχρι την πολυασιατική και το ε-ξαι-ρε-τι-κό sushi, το TRU CATERING ήρθε για να κάνει upgrade στις γαμήλιες δεξιώσεις που έρχονται!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TRU CATERING και τις υπηρεσίες του επικοινωνήστε με το Radisson Blu Park Hotel.
Radisson Blu Park Hotel
διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
τηλέφωνο: 210 8894500
site: www.radissonblu.com
email: info.athens@radissonblu.com
Photos: Γιώργος Μπουζάκης | G WEDD George Bouzakis Fotografia
Από την Αργυρώ Γιακούμα