Το Golf Privé εγκαινιάζει μία νέα εποχή, θέτοντας τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, και σας προσκαλεί να ζήσετε την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας σε ένα ονειρεμένο location, που ξεχειλίζει από καλαισθησία και μεγαλοπρέπεια.
Το Golf Privé, που έχει φιλοξενήσει αμέτρητα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους, έλαβε πρόσφατα δύο διακρίσεις στα βραβεία Zero Waste*: την Bronze, για το συνολικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας ως προς την ενίσχυση της βιωσιμότητας, και την Gold στην κατηγορία «Διαχείριση Απορριμμάτων», για τις στοχευμένες προσπάθειες να εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές ανακύκλωσης και μείωσης αποβλήτων.
A green oasis
Η συνεχής και αδιάκοπη συντήρηση του πρασίνου των χώρων, καθώς και η ενίσχυση με φυτά που απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό CO2 αποδίδοντας περισσότερο O2 αποτελούν σταθερή και μόνιμη στοχοθεσία για το ιστορικό wedding venue της Γλυφάδας, που διαρκώς επιδιώκει τη βελτίωση των υπηρεσιών του. Γι’ αυτό και, φτάνοντας εκεί, θα αντικρίσετε έναν επίγειο παράδεισο, μία μαγική έκταση 550 στρεμμάτων πευκοδάσους, που θα σας συνεπάρει από το πρώτο λεπτό.
The art of sustainable design
Το εστιατόριο Colonial και η luxury έπαυλη αποικιακού στιλ Manor House ξεχωρίζουν για την αριστοκρατική διακόσμηση, που δεν ξεφεύγει από την eco-friendly φιλοσοφία της επιχείρησης. Τα φυσικά υλικά, τα upcycled, υψηλής αισθητικής έπιπλα και μικροαντικείμενα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που εκπέμπει ζεστασιά, ενώ συντηρούνται με ορθές πρακτικές.
Gastronomy at its finest
Με συνεχή έλεγχο της ποιότητας τροφίμων και ποτών και πιστοποίηση ISO 22000:2018 – TUV AUSTRIA, το venue προσφέρει ασφαλείς και μοναδικές γευστικές εμπειρίες μέσα από εκλεπτυσμένα γαμήλια μενού και ποικιλία σε vegan πιάτα, ικανοποιώντας όλες τις προτιμήσεις. Οι πρώτες ύλες μάλιστα είναι πάντα εποχιακές και φρέσκες, ενώ ο σεφ επιλέγει υλικά που έχουν παραχθεί με βιώσιμους τρόπους διαχείρισης από Έλληνες παραγωγούς.
Recycling stories
Για το Golf Privé, η διαχείριση των απορριμμάτων και η ανακύκλωση συνιστούν θεμελιώδεις δεσμεύσεις, γι’ αυτό και έχουν γίνει παρεμβάσεις όπως:
• Η συνεννόηση με προμηθευτές προς χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών στις προμήθειες. • Η αύξηση του ποσοστού χρήσης βιολογικών προϊόντων σε όλους τους χώρους με σκοπό τη λιγότερη χημική επιβάρυνση της υγείας των πελατών.
• Η τοποθέτηση κάδων διαχωρισμού σε όλα τα τμήματα του χώρου.
• Η σύμβαση απομάκρυνσης των Ζωικών Υποπροϊόντων (ΖΥΠ κατ. 3) από τον χώρο και η πράσινη διαχείριση αυτών με σκοπό τη μηδενική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
*Τα βραβεία Zero Waste διοργανώνονται δύο φορές τον χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης και το Ίδρυμα Zero Waste της Coca Cola.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: VANGELIS PATERAKIS
Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do
που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.