Το έχουν ονομάσει «νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας» και η τοποθεσία του, πάνω στο βράχο, με κόλπο στον οποίο δένουν τα σκάφη και πλωτή αποβάθρα μέσω της οποίας έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες, δικαιώνει απόλυτα τον τίτλο.
Υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών, μοναδική θέα, club, εστιατόριο με μεσογειακή gourmet κουζίνα αλλά και sushi section, κελάρι με εξειδικευμένο sommelier και πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα, αλλά και κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται στο Island.
Με μια φράση, εδώ η πολυτέλεια βρίσκει το πραγματικό νόημά της.