Της Μάρως Παρασκευούδη.

Μπορεί τα cupcakes να αποτελούν το νέο αγαπημένο trend στους γάμους (μα τι κάναμε άραγε χωρίς αυτά;) αλλά αν θέλεις να δώσεις μία γαλλική αύρα στο γαμήλιο τραπέζι, δεν έχεις παρά να το γεμίσεις με macarons!

Όχι όμως οποιαδήποτε macarons, αλλά αυτά που φτιάχνει η Δέσποινα Αντύπα, ο ιθύνων νους πίσω από τα λαχταριστά le macarons grec. Όσοι έχουν δοκιμάσει το αυθεντικό γαλλικό γλύκισμα, αρκεί μία μπουκιά από τα macarons της Δέσποινας για να καταλάβουν ότι το le macarons grec συναγωνίζεται επάξια μέχρι και τα  Ladurée.

Αν είσαι από τις τυχερούς και καταφέρεις να μπεις στη λίστα αναμονής, καθώς η μικρή παραγωγή εξασφαλίζει τη μεγίστη ποιότητά τους, τότε τα φίνα, χειροποίητα και γεμάτα ελληνικές γεύσεις macarons του le macaron grec θα βρίσκονται στο τραπέζι του γάμου σου και θα εξασφαλίσουν στους καλεσμένους σου ένα μοναδικό κέρασμα.

Για πληροφορίες

www.facebook.com/LeMacaronGrec

(photo: Dionisis Andrianopoulos, Styling: Anestis Michalis, Βοηθος φωτογραφου: Konstantina Statha)

222997_575366925838970_1054029188_n 1011474_580290848679911_737912197_n 1011926_587660404609622_407290344_n 1185634_586674844708178_1079296917_n