Της Μάρως Παρασκευούδη.
Μπορεί τα cupcakes να αποτελούν το νέο αγαπημένο trend στους γάμους (μα τι κάναμε άραγε χωρίς αυτά;) αλλά αν θέλεις να δώσεις μία γαλλική αύρα στο γαμήλιο τραπέζι, δεν έχεις παρά να το γεμίσεις με macarons!
Όχι όμως οποιαδήποτε macarons, αλλά αυτά που φτιάχνει η Δέσποινα Αντύπα, ο ιθύνων νους πίσω από τα λαχταριστά le macarons grec. Όσοι έχουν δοκιμάσει το αυθεντικό γαλλικό γλύκισμα, αρκεί μία μπουκιά από τα macarons της Δέσποινας για να καταλάβουν ότι το le macarons grec συναγωνίζεται επάξια μέχρι και τα Ladurée.
Αν είσαι από τις τυχερούς και καταφέρεις να μπεις στη λίστα αναμονής, καθώς η μικρή παραγωγή εξασφαλίζει τη μεγίστη ποιότητά τους, τότε τα φίνα, χειροποίητα και γεμάτα ελληνικές γεύσεις macarons του le macaron grec θα βρίσκονται στο τραπέζι του γάμου σου και θα εξασφαλίσουν στους καλεσμένους σου ένα μοναδικό κέρασμα.
Για πληροφορίες
www.facebook.com/LeMacaronGrec
(photo: Dionisis Andrianopoulos, Styling: Anestis Michalis, Βοηθος φωτογραφου: Konstantina Statha)