Είναι γλυκύτατη, εξαιρετικά ευγενής και – αδιαμφισβήτητα- μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πρόσωπο-έκπληξη του Yes I Do Catwalk!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Shopping Star εμφανίστηκε στο runway του μεγαλύτερου bridal fashion show της χώρας, σε ένα συγκινητικό act του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) για την εκπλήρωση της ευχής της 5χρονης Μαρίας-Φανουρίας, με την οποία μάλιστα περπάτησαν χέρι-χέρι, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Τι φόρεσε όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συζητήθηκε όσο ποτέ άλλοτε;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yes I Do (@yesidogr)

THE celebrity look

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε on stage με ultra chic, λευκό, maxi φόρεμα Atelier Loukia, το οποίο διέθετε spaghetti straps, εντυπωσιακό σκίσιμο στην πίσω πλευρά, στα πόδια, και πτυχώσεις σε όλη την επιφάνειά του, «αγκαλιάζοντας» την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το stylish outfit απογειώθηκε με ένα «ήσυχο», dewy beauty look – μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και χαλαρά waves στα μαλλιά- ό,τι πρέπει για τις νύφες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atelier Loukia (@atelierloukia)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε στη σκηνή, έκλεψε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για το εκθαμβωτικό σύνολό της, αλλά και για την τρυφερότητά της απέναντι στην 5χρονη Μαρία-Φανουρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προτού περπατήσει μαζί της στο catwalk, είχε φροντίσει να της αφιερώσει χρόνο, ώστε να γνωριστούν καλύτερα, και έτσι η μικρή να αισθανθεί πιο άνετα τόσο μαζί της όσο και στην πασαρέλα. Και, όπως φάνηκε, στη σκηνή… οι δυο τους έγιναν οι καλύτερες φίλες!

Iliana… you rock!

Photos: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποθεώθηκε στο closing act του Yes I Do Catwalk

Για μία ακόμη χρονιά, το μοντέλο και influencer συμμετείχε στο πιο διάσημο bridal fashion show της χώρας.

Η mom-to-be Ευρυδίκη Βαλαβάνη με minimal chic νυφικό καταχειροκροτήθηκε στην πασαρέλα

Λίγους μήνες μετά τον destination γάμο της στην Κρήτη με τον Γρηγόρη Μόργκαν και πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η δημοσιογράφος είπε ξανά «I do».

Beaux Arts | Ο γάμος ως ζωντανή τέχνη στο ανοιξιάτικο τεύχος του Yes I Do που μόλις κυκλοφόρησε!

Μια ιστορία αγάπης βγαλμένη από την καρδιά της τέχνης, που δίνει το έναυσμα για μια wedding season λουσμένη στο φως του ελληνικού ήλιου!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press