Αμέτρητα fairy lights που θύμιζαν διαμάντια και ολόφρεσκα, μοσχομυριστά λουλούδια συνέθεσαν το μαγικό σκηνικό του Yes I Do Catwalk, του μεγαλύτερου bridal fashion show της χώρας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/3) στο Κτήμα Ορίζοντες. 50 celebrities και influencers ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους κορυφαίους οίκους νυφικής μόδας και τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζοντας στο κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Roger & Gallet… απόσταξη ευτυχίας από το 1862!
Εκεί ήταν και η Roger & Gallet, ένας από τους μεγάλους χορηγούς του show και ένα brand, που, μέσω καινοτόμων και πολυτελών προϊόντων, έχει δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σύμπαν αρωμάτων.
Τα αρώματα Roger & Gallet σού φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση, δίνουν ένα παιχνίδισμα, ένα χαμόγελο… και ξυπνούν τις πιο γλυκές παιδικές αναμνήσεις. Γίνεται λοιπόν να λείπουν από το μπουντουάρ της bride-to-be; Όχι, φυσικά!



Γι’ αυτό και, από νωρίς το μεσημέρι, οι celebrities που βρίσκονταν στο backstage είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις σαγηνευτικές νότες που κρύβονται μέσα στα iconic μπουκαλάκια Roger & Gallet, να βιώσουν μία συναρπαστική αρωματική εμπειρία και να εμφανιστούν στη σκηνή πιο φρέσκες και αναζωογονημένες από ποτέ!



